Csatár nélkül maradt az Újpest - újabb távozót jelentettek be

Alig öt hónap után távozik az Újpesttől a télen Horvátországból igazolt nigériai támadó, Theophilus Solomon. A liláknál az elmúlt napok, hetek történései miatt egyelőre nem maradt így klasszikus befejezőcsatár.
Dudás Gábor 2019. július 5., péntek 8:32
Alig öt hónap után távozik az Újpesttől a télen Horvátországból igazolt nigériai támadó, Theophilus Solomon. A liláknál az elmúlt napok, hetek történései miatt egyelőre nem maradt így klasszikus befejezőcsatár.
Szerző: Dudás Gábor 2019. július 5., péntek 8:32

Az Újpest pénteki bejelentése szerint a 23 éves nigériai csatár, Theophilus Solomon elköszönt a IV. kerülettől és a kötelező orvosi vizsgálatok eredménye után Albániában, az előző évben bajnokságot nyerő Partizani együttesében folytatja a pályafutását.

Solomon február közepén csatlakozott a lilákhoz, a bajnokságban 9-szer csereként, egyszer pedig kezdőként lépett pályára, gólt nem szerzett a neki jutott 159 perc alatt. Gólokat tehát nem veszített az Újpest, mégis furcsa az a helyzet, ami kialakult.

Lacina Traoré “eltűnésével”, Novothny Soma korábbi távozásával és Tischler Patrik Kisvárdára igazolásával ugyanis alaposan megcsappant az újpesti csatársor létszáma az utóbbi hetekben-hónapokban, sőt,

Salomon mostani eligazolásával nem is maradt igazi befejezőember a keretben.

Bár Koszta Márk személyében már érkezett egy támadó a IV. kerületbe, ő sem középcsatár, sőt, az állítólag érkező izlandi Aron Bjarnason is sokkal inkább szélső, mint sem ék, Nebojsa Vignjevicék így minden bizonnyal igazolnak még ebbe a csapatrészbe.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Tovább az összes átigazoláshoz