Koszta Márk aláírta klubunkkal a szerződését, így immár lila-fehérben folytatja pályafutását – írja az ujpestfc.hu. A Budapest Honvéd színeiben 2017-ben bajnoki címet ünneplő támadó a Mezőkövesd csapatától érkezett, melynek színeiben két év alatt 58 pályára lépésig, 17 gólig és 6 gólpasszig jutott.

– A szezon végén több megkeresésem is volt, de nekem rendkívül tetszett, amit Újpesten hallottam és nagyon szívesen jöttem ide egy ilyen gazdag múlttal rendelkező klubhoz, amivel mindig is szimpatizáltam. – nyilatkozta a klubhonlapnak a 22 éves játékos. – Szeretném itt felépíteni magam, fontos lenne, hogy a csapat is és a szurkolók is elfogadjanak, és hogy jól szerepeljünk. Igazán kiemelkedő futballisták játszottak a negyedik kerületben, azon leszek, hogy én is letegyem itt a névjegyem.

Az Újpest FC hivatalos oldala ugyanakkor egy távozóról is hírt adott: az újpesti nevelésű, 2017-ben a német másodosztályú Würzburger Kickersztől hazaigazoló Nagy Dániel a Mezőkövesdnél folytatja pályafutását.

– Köszönöm, hogy két, sikeres éven át az Újpest színeiben szerepelhettem. – kezdte búcsúját a kétszeres magyar válogatott középpályás az Újpest weboldalának. – Rengeteg élménnyel gazdagodtam, és sokat fejlődtem, tanultam! Köszönöm a szurkolóknak, hogy támogattak és befogadtak, annak ellenére, hogy a fővárosi rivális csapatnál (Ferencváros – szerk.) is megfordultam. Mindig mosolyogva fogok visszatekinteni a lila-fehér éveimre! Sikerekben gazdag szezont kívánok!