Hivatalossá vált, amit a csakfoci.hu korábban elsőként jelzett: aláírta szerződését a Kisvárda Master Good csapatához az Újpesttől érkező Tischler Patrik – számolt be a váltásról a szabolcsiak hivatalos oldala.

„Örömmel vettem a kisvárdaiak megkeresését, annál is inkább, mert sejtettem, hogy különböző okok miatt Újpestről tovább kell állnom. A döntést megkönnyítette, hogy a párom nyíregyházi, úgyhogy sokat jártunk a környéken és mondhatni, szívem csücske lett ez az országrész. Az eddigi életemet Budapesten töltöttem, most nyitunk egy új fejezetet, és bízom benne, hogy a kisvárdai szurkolók is mielőbb az igazi Tischler Patrikot látják” – nyilatkozta a megállapodás véglegesítése után a támadó.

A 28 éves támadó az előző bajnoki év jelentősebb részt a Budapest Honvédnál töltötte kölcsönben. Újpesti időszaka (2017-2018) előtt az MTK-nál (2007-2013), a Puskás Akadémia (2013-2015 és 2016-2017) és a Videoton (2016 tavasz) csapatában szerepelt, eddig kereken 200 NB I-es mérkőzés van a neve mögött, azokon 54 gólt szerzett.

Tischler a Kisvárda 17 órakor kezdődő, az ukrán FK Minaj ellen szerdai edzőmeccsén már lehetőséghez is juthat.