Sokba került a Honvédnak a Fradi-meccs, Lipcseit eltiltották - MLSZ-büntetések

A kispestiek és az NB II-es Nyíregyháza fizeti a legtöbbet, de az NB III-as Rákosmente, sőt, a megye I-es Pécs is többet tesz ezúttal a kasszába, mint a szintén megbüntetett Diósgyőr, Újpest és Videoton.
Dudás Gábor 2017. szeptember 22., péntek 13:46
A kispestiek és az NB II-es Nyíregyháza fizeti a legtöbbet, de az NB III-as Rákosmente, sőt, a megye I-es Pécs is többet tesz ezúttal a kasszába, mint a szintén megbüntetett Diósgyőr, Újpest és Videoton.
Szerző: Dudás Gábor 2017. szeptember 22., péntek 13:46

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága szeptember 21-i ülésén az alábbi határozatokat hozta a pénteken, az mlsz.hu oldalán közzétett hír szerint.

NB I

A FEB a Puskás- Mezőkövesd mérkőzéssel kapcsolatban a Mezőkövesdet szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél egyik játékosának szidalmazása) 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Haladás - Újpest mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet szidalmazása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Vasas- Videoton FC mérkőzéssel kapcsolatban a Fehérvárt, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Nyerj komoly pénzt a Videoton-Honvéd rangadóval és a többi hétvégi NB I-es meccsel itt!

A FEB a Honvéd - FTC mérkőzéssel kapcsolatban a Honvédot, mint visszaesőt mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírások megsértéséért, szurkolóinak pirotechnikai eszköz beviteléért és használatáért, valamint másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél két játékosának és más sportszervezet szidalmazása), továbbá a hazai szurkolók lelátói rendbontásáért 300.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Olvastad már?
Balhé a Honvéd-Fradin: Botka kiállítása után szabadultak el az indulatok
A korábbi kispesti játékos szidalmazását nehezen viselte a testvére, verekedés robbant ki a lelátón. Rendőrségi ügy is lett a történtekből.
Elolvasom

A FEB a Diósgyőr - Paks mérkőzéssel kapcsolatban a Diósgyőrt, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és más sportszervezet szidalmazása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

 

NB II

A FEB a Nyíregyháza –Sopron mérkőzéssel kapcsolatban a Nyíregyházát mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért, szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért, amely miatt a játékvezető kétszer is megszakította a mérkőzést, 300.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Dorog - MTK mérkőzéssel kapcsolatban a Dorogot, mint visszaesőt mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért, szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

NB III

A FEB a Kaposvár ellen Házin Bence labdarúgóval szembeni pénzügyi tartozás miatt elrendelt fegyelmi eljárást, mivel a fegyelmi vétség elkövetése nem állapítható meg, megszüntette.

A FEB a Kaposvárt Gőcze Gábor labdarúgóval szembeni pénzügyi kötelezettség késedelmes teljesítéséért írásbeli figyelmeztetésben részesíti.

A FEB a Rákosmente - Pécs mérkőzéssel kapcsolatban a Rákosmentét mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért, szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért, valamint másokat megbotránkoztató magatartásáért, politikai érzékenységet sértő kifejezések használatáért 150.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Olvastad már?
Levél az MLSZ-nek: A csakfoci.hu javaslata a játékvezetők ügyében
Szeretnénk elérni, hogy Magyarországon a profi játékvezetők nyilatkozhassanak, elmondhassák véleményüket a nyilvánosság előtt, és az újságírók kérdéseket tehessenek fel nekik.
Elolvasom

Magyar Kupa

Németh Péter (Ásotthalom) 1, Szilágyi Norbert (Hódmezővásárhely) 1, Pataki Zsolt (Hódmezővásárhely) 1, Mile Krisztián (Jászberény) 1, Bozsó László (Tiszafüred) 1, Vadász Tibor (Vasszécseny), mert amikor a labda számár nem volt megjátszható közelségben megrúgta ellenfelét 2, Sallai György (Budakalász), mert a játékvezető ítélete ellen sportszerűtlen módon tiltakozott 3, Strommer Crispin (Budakalász), mert a játékvezető személyére sértő kifejezést használt 3, Gergely Péter (Gyöngyös) 1, Ur László (Kaposvár) 1, Máté Gábor (Békéscsaba) 1, Causic Andrej (Szeged 2011), mert megütötte ellenfelét 3, Arena Ármin (Szekszárd) 1, Horváth Norman (Tállya), mert leköpte ellenfelét 4, Kiss Dávid (III.ker.) 1 soron következő Magyar Kupa mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB a Nagyhalász - Iváncsa mérkőzéssel kapcsolatban a Nagyhalászt mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért, szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Pécs - Honvéd mérkőzéssel kapcsolatban a Pécset, mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért, szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért, valamint másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet szidalmazása) 150.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Major László vezetőedző (Hódmezővásárhely), mert a játékvezető személyére sértő kifejezést használt a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 3, Lipcsei Péter vezetőedző (Soroksár) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1 soron következő Magyar Kupa mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Tőkés László edző (Gyirmót) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1 soron következő Magyar Kupa mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

 

Női és férfi futsal bajnokságok és kupák

A FEB tárgyalás megtartása után Orosz Ferenc labdarúgóval (Csenger) szemben kiszabott korábbi, a mérkőzésen való részvételtől 2 hónapra szóló eltiltást, hatályában változatlanul fenntartotta.

 

Színes lapok miatt kiszabott pénzbüntetés

Hódmezővásárhely 16, III. ker. 16, Sényő 6 ezer forint.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Milos Kruscic/Nebojsa Vignjevic
A csakfoci.hu információi szerint nem Milos Kruscic irányítja a jövőben a lila-fehéreket. Jó eséllyel Nebojsa Vignjevic tér majd vissza a Megyeri útra.
Debreceni VSC
Matar Dieye
A DVSC 25 éves szenegáli csatára, Matar Dieye a 2023/2024-es szezont kölcsönben a finn KuPS-nél tölti. A támadó az NB I-ben egy mérkőzésen lépett pályára.
Győr
Tímár Krisztián
Megerősítést nyert a csakfoci.hu információja: távozott az ETO FC Győr kispadjáról Tímár Krisztián. A pótlás házon belülről érkezett Antonio Munoz személyében.
Tovább az összes átigazoláshoz