Fotó: kisvardafc.hu

NB I: "Az utóbbi időben azt érezzük, hogy kettős mércét alkalmaznak velünk szemben a játékvezetők" – edzői várakozások

Az NB I 13. fordulójának pénteki játéknapján egy mérkőzést rendeznek - így várják a vezetőedzők az összecsapást.
Nyikes Zoltán 2022. október 28., péntek 17:20
Fotó: kisvardafc.hu
Az NB I 13. fordulójának pénteki játéknapján egy mérkőzést rendeznek - így várják a vezetőedzők az összecsapást.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. október 28., péntek 17:20

Mezőkövesd Zsóry FC–Kisvárda FC (20.00)

Kuttor Attila (Mezőkövesd): – Nagyon értékes győzelmet arattunk az Újpest ellen, de azt gondolom, hogy ezt nem kell hangsúlyoznom, hiszen a mi helyzetünkben minden sikernek nagy jelentősége van. A Kisvárda ellen szintén nagyon nehéz mérkőzésre számítok, de természetesen hazai pályán ezúttal is a győzelem megszerzése lesz a célunk. A szurkolóink komoly támogatást jelentenek számunkra, ezt az Újpest ellen is bizonyították, bízom benne, hogy ezúttal is sokan kilátogatnak majd a mérkőzésre. (mezokovesdzsory.hu)

Török László (Kisvárda): – A legutóbbi két bajnoki meccsen hat gólt szereztünk, ez nagy erény, hogy ötöt kaptunk, az persze nem. Míg Kecskeméten az ellenfél válaszolt a mi góljainkra, addig Debrecenben nekünk sikerült kétszer is viszonylag gyorsan egyenlíteni, majd a győztes találatot is bevinni. Ez erős mentalitásra és jó csapategységre vall, miként az is, hogy hétfőn a csereként beállt játékosok is mind-mind hozzá tudtak tenni a csapat teljesítményéhez.

A tavalyi ezüstérem és a mostani pozíciónk kötelez bennünket, és szinte minden mérkőzésen esélyesként tudunk a pályára lépni, a futballszakma is így tart bennünket számon, ezt magunknak harcoltuk ki. Ennek megfelelően az otthonihoz hasonlóan idegenben is győztes mentalitással kell pályára lépnünk, és így lesz ez pénteken Mezőkövesden is.

Tisztában vagyunk azzal is, hogy a Mezőkövesd kerete erős, ezért nehéz ez a tizenkét csapatos bajnokság, hogy az ilyen tudású csapatok az alsóházban foglalnak helyet. Tiszteletet parancsol, hogy ellenfelünk a Ferencvárost és az Újpestet is legyőzte, ez nem a véletlen műve, hiszen nagyon erős karakterek is vannak a mezőkövesdieknél és csapatként is jól működnek. Egyértelmű, hogy nagyon komoly ellenfélre és mérkőzésre számíthatunk. Mesanovicot tíznapos pihenőre ítélték, Hej Viktorra sem számíthatunk és az edzéseken nagyon foghíjas volt a létszám – leltározott Török László. – Azt a programot, amit két mérkőzés között el szoktunk végezni, azt ezúttal nem tudtuk megvalósítani, és nemcsak az idő rövidsége miatt. Ezúttal nem kizárólag a rotáció miatt lesznek változások a csapatban, hanem mert a hiányzók miatt bele kell nyúlni a csapatba. Az a helyzet, hogy többen szereztek kisebb-nagyobb sérülést, emiatt a meccs előtti napon is bizonytalan, milyen összetételben lépünk majd pályára.

Ezek a sérülések ugyan nem feltétlenül abból adódtak, de az utóbbi időben azt érezzük, hogy kettős mércét alkalmaznak velünk szemben a játékvezetők.

Az Újpesten kapott második gólunk előtt nem fújták le a javunkra azt a szabálytalanságot, amit Debrecenben, Jasir Asani meg nem adott gólja előtt a kárunkra igen. Vagy a debreceni második kapott gólunk előtt Driton Camajt lekönyökölték a félpályánál, és abból indult a góllal záruló akció. A következetességet hiányoljuk, és abban is reménykedünk, hogy sérülést nem okoz majd csapatunk soraiban a nem egyforma játékvezetői felfogás. (kisvardafc.hu)

Olvastad már?
Megint milliárdokat keresett a Fradi: Bődületes összeg eddig az EL-pénzdíj
Eddig mintegy 3,6 milliárd forintnak megfelelő pénzösszeget keresett a Ferencváros az Európa Liga mostani kiírásában.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Callum Styles
Angol sajtóhírek szerint valamivel több mint 2 millió fontos kivásárlási záradék szerepel Callum Styles szerződésében.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Angol sajtóhírek szerint a Championshipben vitézkedő Birmingham mellett az MLS-ben szereplő Philadelphia Union és a Toronto is ajánlatot tehet Brandon Ormonde-Ottewillért.
DVSC
Marko Milosevic
A nezavisne.com szerint Marko Milosevic kapus távozik a klubtól télen, miután alig jut játéklehetőséghez. A 32 éves játékos márciusban igazolt a Lokihoz és 11 tétmeccsen védett.
Tovább az összes átigazoláshoz