Kisvárda: Nem tudtak megegyezni a folytatásról a bundabotrányba keveredett csatárral

Révész Attila, a Kisvárda sportigazgatója elmondta, tavaszi alapcsapatuk 95%-a együtt marad, tárgyalnak magyar játékosokkal is, Horváth Zoltánnal viszont nem jutottak egyezségre.
Csakfoci Admin 2019. június 14., péntek 21:20
Révész Attila, a Kisvárda sportigazgatója elmondta, tavaszi alapcsapatuk 95%-a együtt marad, tárgyalnak magyar játékosokkal is, Horváth Zoltánnal viszont nem jutottak egyezségre.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. június 14., péntek 21:20

Csütörtökön beszámoltunk róla, hogy a csakfoci.hu korábbi megfelelően Miriuta László lett a Kisvárda NB I-es csapatának vezetőedzője. Az új szakvezető rögtön meg is látogatta új klubját, és leendő munkatársaival, illetve Révész Attila sportigazgatóval egyeztetett a keret összetételéről.

„Örömmel közölhettem a vezetőedzőnkkel, és most a szurkolóinkkal is, hogy a tavaszi szezonban a bajnokság harmadik legjobb eredményét elért alapcsapatunk kilencvenöt százalékban együtt marad - nyilatkozta a klub honlapjának Révész Attila. - Az érvényes szerződéssel rendelkezők nálunk folytatják pályafutásukat, a lejárt szerződésű futballistákkal, így Brana Iliccsel, Rados Proticcsal, Anton Kravcsenkóval és Sztavrosz Cukalasszal pedig szóban megegyeztünk a folytatásról. Új játékosként érkezik hozzánk Csákvárról Baranyai Ádám és néhány magyar futballistával is tárgyalásban állunk még. A lejáró szerződésű játékosaink közül egyedüliként sajnálatos módon házi gólkirályunkkal, Horváth Zoltánnal nem tudtunk megállapodni.

Vele a tárgyalások az ismert okok miatt húzódtak el eddig (H. Zoltán érintett a 2013-ban kirobbant bundabotrányban -  a szerk.), vagyis azért, mert nála fennáll annak a reális esélye, hogy belátható időn belül három évre jogerősen eltiltják futballpályafutása hivatásszerű gyakorlásától, amelynek megtörténte esetén az eltiltás azonnal hatályba léphet, és felelősen gondolkodva nem tehetjük meg, hogy ezt a kockázatot bevállaljuk, és a klubot akár már októbertől vagy novembertől nehéz helyzetbe hozzuk.

Ennek ellenére egy tisztességes megállapodásra törekedtünk vele, de ez nem vezetett eredményre. Megértjük a játékos érvelését is, hiszen ebben a helyzetben számára csak egy külföldi szerződés lehet előnyös, azt ő is tudja, és el is mondtuk neki, hogy

felelősen gondolkodó klubvezető Magyarországon aligha köt vele szerződést ebben a helyzetben. Nem lesz könnyű pótolnunk őt, de vannak kiszemeltjeink a posztjára.”

Olvastad már?
Miriuta a kanapéja helyett NB I-es kispadra ült: "Újabb román igazolást nem tervezek"
Miriuta László sok magyar mérkőzést látott az elmúlt idényben, és nem tervez nagy változást a kisvárdai csapat keretében.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Szentlőrinc
Novák Zsombor/Mahler Gergő
Egy középcsatár és egy szélső támadó is érkezett a Szentlőrinchez: Novák Zsombor és Mahler Gergő már be is mutatkozott az MTK Budapest elleni bajnokin.
Diósgyőr
Caio Da Cruz
Távozott Diósgyőrből Caio Da Cruz, azaz az elmúlt szűk egy hónapban Kuznyecov Szergej edzéseit látogató fiatal brazil támadó most nem lesz a DVTK labdarúgója.
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
Tovább az összes átigazoláshoz