A kisvárdai szurkolók közleménye a balhéról: "Méltánytalannak tartjuk az egész ügyet" – erre kérik Cserit

A kisvárdai szurkolók a csapat és a drukkerek folyamatos lejáratásának tekintik az elmúlt napok történéseit.
Csakfoci Admin 2019. szeptember 17., kedd 14:08
A kisvárdai szurkolók a csapat és a drukkerek folyamatos lejáratásának tekintik az elmúlt napok történéseit.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. szeptember 17., kedd 14:08

A csakfoci.hu is beszámolt szombaton a Kisvárda-Mezőkövesd NB I-es bajnoki félidejében történt hatalmas balhéról, aminek következtében Bognár Tamás játékvezető két piros lapot és két sárga lapot is kiosztott.

Konfliktus azonban nemcsak a pályán volt, hanem a lefújást követően a a VIP-parkolóban is, a borsodiak csapatkapitányát, Cseri Tamást ugyanis is meglökte az egyik hazai szurkoló, valamint szóban is inzultálta  a játékos 5 éves kislánya és a terhes felesége szeme láttára.

Olvastad már?
Cseri: "Hogy történhet ilyen a kislányom és a feleségem előtt?!" - a pályán és azon kívül is bántalmazták
A Mezőkövesd szélsője a kettős kiállításról, az idegenben megnyert mérkőzésről, és az őt meglökdöső kisvárdai szurkolóról beszélt honlapunknak.
Elolvasom

A balhéval kapcsolatban kedd délután közleményt adott ki a Kisvárda szurkolói csoportja, a Várkerti Vitézek, amiben kiemelik, hogy elhatárolódik az elmúlt napokban megjelent hírektől, miszerint a szurkolók bántalmazták volna Cserit. Hozzáteszik, a várdai szurkolókra soha nem volt jellemző, hogy az ellenfél játékosát bármilyen formában fizikálisan bántalmazzák,

éppen ezért, ha történt is bármilyen atrocitás, az csak a játékos és az adott ember közötti nézeteltérés miatt történhetett.

A közlemény végén megjegyzik, nem fedi a valóságot az sem, hogy ha esetlegesen történt is valami, az Cseri Tamás családjának szeme láttára történt volna.

A teljes közleményt az alábbi linken olvasható.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Posztobányi Patrik
Posztobányi Patrik meghosszabbította szerződését a Puskás Akadémia csapatánál, a saját nevelésű középpályás 2026 nyaráig írt alá. A 20 éves játékos korábban Csákváron és Zalaegerszegen is szerepelt.
Légiósok
Dénes Adrián
Dénes Adrián, a Fiorentina U-19-es csapatának 2004-es születésű jobbszélsője kölcsönben, az olasz harmadosztályú Cesena együttesében folytatja pályafutását - írja a corriereromagna.it.
Újpest
Dzenan Burekovic
Ahogyan azt a csakfoci.hu előre jelezte: Burekovic elhagyja a lilákat, a hátvéd a szerb első osztályban szereplő Spartak Subotica játékosa lesz kölcsönben.
Tovább az összes átigazoláshoz