Bejelentette a Honvéd: Nem nyugszik bele az MLSZ döntésébe

Fellebbez csapatkapitánya, Batik Bence, egészen 2022-re átnyúló négymeccses eltiltása miatt a Budapest Honvéd.
Dudás Gábor 2021. december 2., csütörtök 12:39
Fellebbez csapatkapitánya, Batik Bence, egészen 2022-re átnyúló négymeccses eltiltása miatt a Budapest Honvéd.
Szerző: Dudás Gábor 2021. december 2., csütörtök 12:39

Mint arról beszámoltunk, az Újpest elleni fővárosi rangadón ütésért kiállított Batik Bencét négy NB I-es bajnoki mérkőzésre eltiltotta az MLSZ fegyelmi bizottsága, így a Honvéd védője és csapatkapitánya számára a 2021-es év véget ért a futballpályán.

Legalábbis papíron. A Honvéd ugyanis nem hagyja annyiban a döntést és hivatalosan is bejelentette, hogy fellebbez védője és csapatkapitánya ügyében.

"Az Újpest elleni bajnoki 48. percében kapott piros lapot Batik Bence, a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága pedig úgy döntött, hogy védőnket négy mérkőzésre tiltja el, aki így az év utolsó három találkozóján, illetve 2022 első tétmeccsén, a Gyirmót ellen kényszerülhet a lelátóra – klubunk fellebbez a döntés ellen" - olvasható a kispestiek közleményében.

Olvastad már?
Honvéd: Váratlan fordulat az edzőkérdésben - ez a döntés született Horváth Ferenc jövőjéről
A csakfoci.hu információi szerint a híresztelésekkel ellentétben egyelőre nem lesz változás a kispesti kispadon, így tehát Horváth Ferenc irányít a Paks ellen is.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz