A pénzen megy a vita: A románok megírták, mekkora összeget ajánlott a Honvéd a kiszemeltjéért - sajtóhír

A románok szerint 150 ezer eurót ajánlott a Honvéd Samuel Asamoah-ért, ez az összeg pedig állítólag közel sem lesz elég a középpályás megvételére.
Nyikes Zoltán 2022. január 12., szerda 17:47
A románok szerint 150 ezer eurót ajánlott a Honvéd Samuel Asamoah-ért, ez az összeg pedig állítólag közel sem lesz elég a középpályás megvételére.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. január 12., szerda 17:47

Vasárnap román sajtóhírekre hivatkozva megírtuk, hogy a posztja, a testmagassága (egyes források szerint 163, mások alapján 166 centiméter) és a munkabírása miatt “mini Kanténak” becézett Samuel Asamoah az FC U Craiova 1948 csapatától a Budapest Honvédhoz szerződhet.

A legfrissebb román sajtóhírek szerint azonban nagyon távol áll egymástól a kispestiek ajánlata és a Craiova által kért összeg, így jelenleg igen csekély esély mutatkozik a klubváltásra.

A prosport.ro azt írja, a magyar csapat illetékesei

150 ezer eurót ajánlottak a ghánai középpályás játékjogáért, ám a román klub vezetése nem hajlandó 500 ezer euró alatti összeget elfogadni a Craiova egyik legjobbjáért.

A cikk azt is megjegyzi, a román bajnokság 14. helyén álló együttes tulajdonosa, Adrian Mititelu meg van győződve arról, hogy a Honvéd soha nem fog ennyi pénzt adni Asamoah-ért.

Olvastad már?
A hivatkozás nem elérhető
404 Not Found
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Tovább az összes átigazoláshoz