Rebrov a BL-selejtezőről: "Hogyan lehetne erre felkészülni?" - így változhat a Fradi kezdőcsapata a máltaiak ellen

Nem lehet összehasonlítani a Ludogorec elleni párharccal a Valletta FC ellenit, bár Szergej Rebrov ugyanolyan szinten kezeli a máltaiakat is, mint a bolgárokat.
Dudás Gábor 2019. július 23., kedd 17:51
Nem lehet összehasonlítani a Ludogorec elleni párharccal a Valletta FC ellenit, bár Szergej Rebrov ugyanolyan szinten kezeli a máltaiakat is, mint a bolgárokat.
Szerző: Dudás Gábor 2019. július 23., kedd 17:51

A Ferencváros megtartotta a hivatalos sajtótájékoztatóját a szerdai, Valletta FC elleni Bajnokok Ligája-selejtező előtt, a Groupama Arénában.


Szergej Rebrov

A Vallettáról és kemény játékstílusáról

- Tisztában vagyunk az ellenfél játékstílusával, de hogyan lehetne erre felkészülni...? Mentálisan persze készen kell állnunk a mérkőzésre.

Otthon és idegenben is nagyon agresszívan, keményen futballoznak. Soha nem hasonlítom össze a csapatokat, az ellenfeleket, a BL-ben minden ország legjobb klubjai szerepelnek, amelyek nálam egyfajta besorolás alá esnek, egyformán erős csapatokról beszélünk. A Vallettának nincsenek ugyan klasszis játékosai, de nagyon fel kell készülnünk belőlük, amellett, hogy a saját játékunkra kell koncentrálnunk. Nekem az a dolgom, hogy megmutassam a játékosoknak az ellenfél teljesítményében a jó és a rossz dolgokat is, hogy ki tudjuk aknázni azokat. 

Az esetleges csapatbeli változásokról

- Nálam mindig azok játszanak, akik az adott mérkőzés struktúrájához, taktikájához a legjobban passzolnak, Szignyevics és Isael visszatérésével természetesen bővültek a lehetőségeink, nagyobb lesz így a konkurenciaharc, aminek nagyon örülök és a híve vagyok. Azt nem mondhatom, hogy ugyanaz lesz a kezdőcsapat, mint a múlt héten, hiszen egy egészen más stílusú ellenfélre készülünk.  Még van egy edzésünk, meglátjuk, hogyan kezdünk majd. 

Az új szerződéséről 

- A klubbal együtt döntöttünk a hosszabbítás mellett. Szeretek itt dolgozni, ezekkel a játékosokkal, látom a jövőképet a Ferencvárosnál. Minden lehetséges a futballban, de jó a kapcsolatom a csapattal, az elnök úrral, mindenkivel a klubnál. Azon dolgozunk, hogy minél eredményesebb legyen majd a csapat. 

Dibusz Dénes a párharcról

- Az biztos, hogy ez egy egészen más típusú mérkőzés lesz, az ellenfelünk valószínűleg inkább a kontrákban fog bízni, de le is támadhatnak majd minket, ez is hozzátartozik a harcmodorukhoz, nyomás alá próbálják helyezni az ellenfeleket már a támadóharmadban és a középpályán. Erre oda kell figyelnünk, emellett magabiztosan és pontosan játszanunk a pálya közepén és hátul is, ezzel megteremtve a lehetőségét annak, hogy a kreatív játékosaink gólhelyzeteket tudjanak teremteni. Annak szellemében készültünk az egész héten, hogy olyan előnyt szerezhessünk, amely után joggal bízhatunk majd a továbbjutásban. 

Olvastad már?
BL: "Jobb 20 ezer ember előtt pályára lépni, mint 200 előtt" - látott hibákat a Fradinál a máltai edző
Nem tart a nagyszámú magyar szurkolóseregtől a Valletta FC szakvezetője, Darren Abdilla, aki tisztában van a magyar bajnok erényeivel és nem jól működő dolgaival is elmondása szerint.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz