Szergej Rebrov és Dibusz Dénes után a máltai Valletta FC vezetőedzője és csapatkapitánya is sajtótájékoztatót tartott a szerdai, budapesti BL-selejtező előtt a Groupama Arénában.


Darren Abdilla, vezetőedző:A mérkőzés miatt jöttünk Budapestre, már tegnap is itt edzettünk, a párharcra koncentrálunk, hogy sikerüljön egy jó eredményt elérnünk. Erre fókuszálunk, így a várost egyelőre nem is néztük meg, erre nem volt időnk. Muscat és még több játékosunk is pályára lépett már az FTC ellen korábban, de ezekre a tapasztalatokra most nem építhettünk.

Több válogatott játékosunk is van, aki már játszott telt ház előtt, ők már tapasztaltak olyan hangulatot, ami holnap várható. Ez pozitívan hathat mindenkire, jobb húszezer ember előtt pályára lépni, mint kétszáz előtt.

Kielemeztük a Ferencváros Ludogorec elleni párharcát, és láttuk, hogy a nyári igazolások nagyon jó teljesítményt nyújtottak, emellett szembetűnő volt a szélsők teljesítménye is. De láttunk olyan pontokat is a csapatban, ami nem működött olyan jól, reményeink szerint ezeket ki tudjuk majd használni. Nagyon sokat tettek a továbbjutásért, de egy kis szerencséjük is volt, ám az egyértelmű, hogy egy nagyon jó együttessel állunk szemben.

Jean Borg, csapatkapitány:Jó csapat a Ferencváros, jó játékosokkal, de a labdarúgásban semmi sem lehetetlen. Mindent bele fogunk adni és reméljük, hogy ez elég lesz egy jó eredmény eléréséhez! (ulloi129.hu)

BL, EL: A Fradi-meccs miatt kitette a Ludogorec legismertebb játékosát – minden a magyar klubok nemzetközi kupameccseiről itt!