Petrjak: "Sosem egyszerű a búcsú, de az én esetemben mégis az" - ezt üzeni a Fradinak a Fehérvárra igazoló szélső

Az előzmények ismeretében érdekesnek mondható levélben búcsúzott a Ferencvárostól az ukrán válogatott játékos.
Csakfoci Admin 2019. július 1., hétfő 18:50
Az előzmények ismeretében érdekesnek mondható levélben búcsúzott a Ferencvárostól az ukrán válogatott játékos.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. július 1., hétfő 18:50

A 2018/2019-es idényt a Ferencvárosnál kölcsönben töltő Ivan Petrjak májusban a Sahtar Donyeck csapatától a MOL Fehérvár FC-hez (korábban MOL Vidi FC) igazolt, amivel kivívta Szerhij Rebrov vezetőedző, Orosz Pál vezérigazgató, Hajnal Tamás sportmenedzser és a Fradi-szurkolók felháborodását. Az ukrán válogatott szélső az előzmények ellenére azonban június 30-án - ferencvárosi kölcsönszerződése utolsó napján - érzelmes levélben köszönt el a IX. kerületiektől, amit az Instagram-oldalán tett közzé.

Petrjak búcsúlevelének fordítását teljes egészében, változtatás nélkül közöljük.

Kedves Szurkolók!

Volt elég időm mindent átgondolni, mielőtt nekiültem ennek a búcsúlevélnek. Sosem egyszerű a búcsú, de az én esetemben mégis az, mert nem kell túlgondolnom... Elég csak leírnom, amit a szívem diktál. A labdarúgás világában gyorsan történik minden, különösen akkor, amikor nem is gondolnád. Így történt ez 2018-ban is, amikor a Fradi játékosa lettem, és így történt ez két hónappal ezelőtt is. Mielőtt egy újabb kalandba belevágnék, úgy érzem, köszönetet kell mondanom mindenért a Fradinak. Az elnöknek, Szerhij Rebrovnak, az orvosi stábnak, Orosz Pálnak, Hajnal Tamásnak, az igazgatóknak, a dolgozóknak, a stábnak, és a srácoknak az öltözőben, akikkel meccsről meccsre együtt küzdöttünk. Rövid, de fontos és intenzív időszakot éltünk át együtt. Azt gondoltam, hogy valaminek itt vége szakad, de ilyen az élet. Tovább kell lépnünk... Ez a nehéz abban, amikor játékosként, és emberként gyarapodsz, tanulsz, fejlődsz. Sokszor mondtam már, és ezt máig tartom: biztos vagyok benne, hogy a Sasoknál eltöltött időszakom kitörölhetetlen része marad az én történetemnek. Ez egy olyan év volt, amikor a Fradi-szurkolók ismételten bebizonyították, hogy különlegesek, utánozhatatlanok, erősek és kritikusok is, de megértik a helyzetet, és a szenvedélyük pozitív energiaként fogja segíteni a csapatot. Köszönöm a Fradinak, hogy mindig tárt karokkal fogadott ottani pályafutásom kezdete óta. Szívélyes üdvözletemet küldöm ezen nagyszerű klub rajongóinak és szurkolóinak, örökre az életem része maradtok.

Szeretettel: Ivan Petrjak

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dear fans, I have enough time to think before I seat to wright this farewell letter. ⠀ It's always not easy to do that but in my case it's very easy because I don't need to think up something....I just wright with my open heart. ⠀ In football world things happen quickly, especially when you don't expect them. That's how it was in June 2018 when I came to Fradi as a player. That's what has happened in the last two months too. ⠀ Before I take on a new professional adventure, I feel the need - and the pleasure - to say goodbye to and thank all at Fradi. ⠀ The President, Sergey Rebrov, medical staff, Orosz Pal, Tamas Hajnal, the directors, employees, my guys from the dressing rum with whom we fight every game on the pitch for this badge and all of the staff at Fradi. ⠀ We shared a short but important and intense period together. I believed that it was another ends but it's life. Life is going on...... ⠀ It's in difficult that a man and a player grows, understands, improves. I've said it many times and I'll repeat it today: I'm convinced that these year in Eagles ? will remain indelible in my story. ⠀ They've been year in which Fradi fans, once again, have proven themselves to be special, unique, mature and also critical, but able to understand situations and turn their passion into positive energy for the team. ⠀ A salute to Fradi, which welcomed me with open arms from the very beginning of my career in a club. ⠀ My sincere thanks go to all the fans and supporters of this great club which is - and always will be - a part of my life. ⠀ With love, Ivan Petryak ??? ⠀ @ftcofficial #hajrafradi #ferensvaros #petryak #ivanpetryak

Ванька Петряк (@petryak1994) által megosztott bejegyzés,

Neked ajánljuk
Átigazolások
Diósgyőr / Fehérvár
Szabó Levente
Vladimir Radenkovic, a DVTK vezetőedzője elárulta, van esély arra, hogy a fehérvári Szabó Levente maradjon a Diósgyőrnél.
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Tovább az összes átigazoláshoz