Fotó: fradi.hu

Csercseszov a Slovan kiütése után: "Nem volt rossz" - a Fradi edzője hideg fejjel nézte a BL-visszavágó második félidejét is

Sztanyiszlav Csercseszov a második félidőt is hideg fejjel nézte végig. A Fradi edzője egyelőre nem gondol a Qarabag elleni BL-selejtezőre.
Nyikes Zoltán 2022. július 27., szerda 23:11
Fotó: fradi.hu
Sztanyiszlav Csercseszov a második félidőt is hideg fejjel nézte végig. A Fradi edzője egyelőre nem gondol a Qarabag elleni BL-selejtezőre.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. július 27., szerda 23:11

Mint ismert, a Ferencváros 4-1-re megverte a Slovant idegenben, ezzel továbbjutott a Bajnokok Ligája-selejtező harmadik körébe. A lefújást követően a zöld-fehérek vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov így értékelte a találkozót az M4 Sportnak.

– Nekem mindig is hideg fejjel kell néznem egy ilyen második félidőt, nem lehetek egyben szurkoló is és mindig figyelnem kell a játékra. Otthon kikaptunk és utána minden erőmmel azon voltam, hogy felkészítsem a csapatot erre a mérkőzésre, beszéltünk külön a játékosokkal, beszéltünk együtt az öltözőben, ez az én dolgom, hogy egy ilyen eredményre késztessem a fiúkat. Az újságírók és a szurkolók dolga a kritika, ez helyén is való, az én dolgom, hogy megfelelően felépítsem a csapatomat és megfelelő utasításokkal lássam el őket, ezt tettem Boli esetében is és gólt lőtt ma, de Civic is nagyon jól játszott, erről szól a foci, nekem mindig segítenem kell a játékosaimat. A játékosoknak egy edzőtől nemcsak kritikára van szükségük, hanem megfelelő tanácsokra, útmutatásra is – mondta az orosz szakember, majd azt is megkérdezték tőle, mit mondott a meccs után a csapatnak. – Nem volt rossz – hangzott a rövid válasz.

Csercseszov az interjú végén megjegyezte, egyelőre abszolút nem gondol a Qarabag elleni meccsre, most a Puskás ellen kell felkészülniük, de a megfigyelőjük ott volt a Zürich-Qarabag mérkőzésen, ezért úgy gondolja, minden információ meglesz a következő BL-ellenfélről.

Olvastad már?
BL-selejtezők: Hiába Szalai gólja, kiesett a Fener, azeri csapat vár a Fradira – eredmények, videók
A magyar válogatott védő a 89. percben hosszabbításra mentette a párharcot, ám ezt követően kiesett a Fenerbahce a BL-selejtezőben. A Qarabag a Zürich otthonában jutott tovább, így az azeriek várnak a Fradira.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz