Angliából igazolt utánpótlás-válogatott játékost a Fradi – hivatalos

A Ferencváros hivatalos oldalán jelentette be, hogy tehetséges magyar utánpótlás-válogatott játékost csábított haza Angliából, és szerződést kötött a ma 19. születésnapját betöltő Szerető Krisztoferrel.
Csakfoci Admin 2019. január 10., csütörtök 8:02
A Ferencváros hivatalos oldalán jelentette be, hogy tehetséges magyar utánpótlás-válogatott játékost csábított haza Angliából, és szerződést kötött a ma 19. születésnapját betöltő Szerető Krisztoferrel.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. január 10., csütörtök 8:02

Korábban hazai sajtóhírekre hivatkozva beszámoltunk arról, hogy a Ferencváros hazacsábíthatja a Stoke City 19 éves, utánpótlás-válogatott szélsőjét, Szerető Krisztofert. Kubatov Gábor Fradi-elnök december 31-én tartott évértékelő beszédében rá gondolhatott a lap szerint, amikor azt mondta, hogy a "játékosmegfigyelői hálózathoz csatlakozó Hajnal Tamás segítségével jelenleg is dolgoznak egy 17 éves, külföldön szereplő magyar utánpótlás-válogatott játékos hazacsábításán".

A hivatalos bejelentésre nem sokat kellett várni: a ma 19. életévét betöltő szélső aláírta a szerződését a ferencvárosnál.

Szerető Krisztofer 2000. január 10-én született Budapesten. Fiatal korában a Honvéd akadémiáján futballozott, majd 16 évesen szerződtette őt az akkor Premier League-ben szereplő Stoke City, ahol természetesen a klub utánpótlásához csatlakozhatott. A főként szélsőként, támadó középpályásként bevethető futballistára rögtön az egyesület U18-as együttesében számítottak, ahol az előző években rendszeresen pályára lépett – írja a fradi.hu.

Első szezonjában kettő, második idényében már hat gólt szerzett az U18-as Premier League-ben. 2018 elejétől pedig már a még idősebbek között, a Stoke U23-as együttesével a Premier League 2-ben szerepelt. Szerető Angliában is ki tudott tűnni kiváló technikai megoldásaival és hatalmas góljaival. Nem egyszer érkeztek a hírek egy-egy pazar megmozdulásáról.

A 19 éves futballista tagja volt az U19-es elitkört kiharcoló korosztályos magyar válogatottnak is.

A Ferencváros arról nem adott tájékoztatást, Szerető mennyi időre írt alá.

Minden átigazolási hír egy helyen folyamatosan frissülő rovatunkban:

Olvastad már?
A hivatkozás nem elérhető
404 Not Found
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz