Fotó: skslovan.com

A Slovan edzője nekiment a szlovák szövetségnek: “A Fradi miatt elhalasztják a bajnokságot, nekünk meg játszani kell”

Vladimir Weiss nem érti, hogy a szlovák szövetség miért nem tudja segíteni nemzetközi kupacsapatait, miközben például Magyarországon is megteszik ezt.
Budai László 2022. július 25., hétfő 18:47
Fotó: skslovan.com
Vladimir Weiss nem érti, hogy a szlovák szövetség miért nem tudja segíteni nemzetközi kupacsapatait, miközben például Magyarországon is megteszik ezt.
Szerző: Budai László 2022. július 25., hétfő 18:47

Bár a Slovan Bratislava a hétvégén 4-0-ra nyert a Trencsén ellen a bajnokságban, Vladimir Weiss vezetőedző nem volt teljesen boldog a mérkőzést követő sajtótájékoztatón. A tréner ugyanis szerette volna, ha a pozsonyiak jövő heti mérkőzésének pályaválasztói jogát felcserélik, így nem kellett volna a Slovannak annyit utaznia a jövő hét utáni nemzetközi kupameccs előtt - ha a Slovan továbbjut, akkor kedden vagy szerdán a BL-ben játszik, de ha kiesik, akkor is pályára lép, csak akkor csütörtökön az EL-ben. A pozsonyiak ráadásul a Nagymihály vendégei lesznek, így oda-vissza számolva, összesen ezer kilométeres túra vár rájuk.


Fotó: Google Maps

- Személyesen kértem a ligát, hogy változtassák meg a mérkőzések helyszínét. A Michalovce beleegyezett, de Szlovákiában ez nem lehetséges. Ezt nem értem.

A magyarok a Fradi vagy a Puskás Akadémia miatt elhalasztják a bajnokságot, hogy frissen játszhassanak. A grúzok egy hónapra felfüggesztik a ligát, hogy klubjaiknak esélyt adjanak Európában. Nekünk meg muszáj játszanunk és utaznunk

- háborgott Weiss.

Mint ismert, az NB I-ben valóban van lehetőség arra, hogy a nemzetközi kupacsapatok elhalasszák bajnokijukat, és ez - ahogyan Weiss is megemlítette - egyáltalán nem egyedülálló, hiszen Grúzia mellett például Lengyelországban vagy Horvátországban is bevett szokás.

Olvastad már?
Slovan-Fradi: Telt házra és egész stadionos koreóra készülnek Pozsonyban - az UEFA stadionbezárásától tartanak a szlovákok
A Slovan Bratislavánál kiemelten kérik a szurkolókat, hogy ne üljenek fel a provokációnak, mert rendbontás esetén az UEFA könnyen bezárathatja a stadiont.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Honvéd
Itt a második nyári igazolás
Medgyes Zoltán lett a kispestiek második nyári igazolása.
Újpest
Csoboth Kevin
Az Újpestről távozó szakember, Mészöly Géza szerint ezzel a góllal pedig még inkább emelkedett Csoboth Kevin ázsiója, akinek már a Skócia elleni meccs előtt is volt kérője.
ETO FC Győr
Köteles László
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozik az ETO-tól Köteles László sportigazgató - jelentette be hivatalos oldalán a győri klub.
Tovább az összes átigazoláshoz