A paksi kapus a Fradi vitatott 11-eséről: "Mak bele akarta húzni a lábát a kezeimbe" - videó

A hazaiak kapusa, Holczer Ádám szerint megvan, mi zavarhatta meg Berke játékvezetőt, amikor büntetőt adott a Ferencváros paksi bajnokiján.
Dudás Gábor 2020. december 17., csütörtök 14:17
A hazaiak kapusa, Holczer Ádám szerint megvan, mi zavarhatta meg Berke játékvezetőt, amikor büntetőt adott a Ferencváros paksi bajnokiján.
Szerző: Dudás Gábor 2020. december 17., csütörtök 14:17

A Paksi FC kapusa szerint sem érdemelt vereséget csapata a Ferencváros elleni, szerdai bajnoki találkozón (1-3).

- Jó meccs volt, lüktető iramban, nagyszerűen fociztunk. Hoztuk az utóbbi hetekben ránk jellemző, őszinte játékot. Próbáltunk tehát a Fradi ellen is már az Ő térfelükön labdákat szerezni, és újfent működött. Ellenfelünk ugye mindkét félidő elején hamar vezetést szerzett, így aztán saját kedvükre kontrázhattak. Összességében én is csak csatlakozni tudok az előttem nyilatkozókhoz, nem érdemeltünk vereséget, sőt… - mondta Holczer Ádám a paksifc.hu-nak.

A klubhonlap rákérdezett arra a jelenetre is, amely igencsak felbosszantotta Bognár György vezetőedzőt is - azaz büntető volt-e a Ferencváros 11-ese?

Nem, de ezt mindenki láthatja a felvételeken is. Először elütöttem a labdát - ami el is indult a másik irányba -, és kontaktom sem volt Mak Róberttel, aki egyébként lehet, hogy bele akarta húzni a lábát a kezeimbe, megeshet, hogy ez zavaró volt a játékvezetőknek...

- fogalmazott az egykori ferencvárosi hálóőr.

Videón és fotón a jelenet:

Olvastad már?
Doll a Fradiról: "Az én korszakomat nem lehet összehasonlítani a mostanival” – a magyar fiatalokat kritizálta a volt FTC-edző
Az FTC kispadján 2013 és 2018 között ült Thomas Doll visszatekintett a magyar foci erényeire és hibáira, de összehasonlította Szergej Rebrov mostani és az ő akkori csapatát jellemző körülményeket is.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Mezőkövesd
David Babunski
Továbbra is a kövesdieket erősíti David Babunski, akivel most két és féléves szerződést kötött a borsodi klub.
Tovább az összes átigazoláshoz