A Fradi új igazolása: "Remélem, hogy Rebrov is így gondolkodik"

Szerető tudja, hogy még nagyon sok mindenben kell fejlődnie a posztriválisaihoz képest.
Nyikes Zoltán 2019. január 11., péntek 12:42
Szerető tudja, hogy még nagyon sok mindenben kell fejlődnie a posztriválisaihoz képest.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. január 11., péntek 12:42

Csütörtök reggel vált hivatalossá, hogy a Ferencváros leigazolta a Stoke City együtteséből az utánpótlás-válogatott Szerető Krisztofert, aki tagja volt az U19-es elitkört kiharcoló korosztályos magyar nemzeti csapatnak is.

A 19. születésnapját éppen a csütörtöki napon ünneplő játékos a fradi.hu-n elmondta, nagyon boldog, mert az egész családja fradista, ő pedig a kilencedik kerületben született, szóval nagyon közel áll hozzá a Ferencváros.

– Amikor két és fél éve kimentem Angliába, abbahagytam a tanulmányaimat, most szeretnék leérettségizni, ez is befolyásolta azt, hogy hazajöttem, de úgy gondolom, hogy a Ferencváros jó lépcsőfok lenne nekem – folytatta Szerető. – Tisztában vagyok azzal, milyen játékosok vannak a posztomon, hozzájuk képest nagyon sokat kell fejlődnöm. Mindenképpen szeretnék játszani, nagyon bízom benne, hogy Rebrov be fog tenni, mert őt is betették nagyon fiatalon és remélem, hogy ő is így gondolkodik. Hat mérkőzés lesz rövid időn belül, ott lesz lehetőségem bebizonyítani, hogy ki vagyok és mit tudok.

Olvastad már?
Fradi: Bödét is elvitték az edzőtáborba - meglepő nevek maradtak ki a keretből
Függőben lévő sorsa ellenére ott lesz a Ferencvárossal a törökországi edzőtáborban Böde Dániel, és a csatáron múlik elsősorban, hogy a tavasszal is a zöldeknél játszik-e majd.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz