NB I: Félpályás gólt lőtt a csereember, a Vidi sem bírt a ZTE-vel - videó

A Zalaegerszeg 1-1-es döntetlent játszott szombaton a MOL Fehérvár FC-vel az NB I 33., utolsó fordulójának első mérkőzésén.
Nyikes Zoltán 2020. június 27., szombat 17:11
A Zalaegerszeg 1-1-es döntetlent játszott szombaton a MOL Fehérvár FC-vel az NB I 33., utolsó fordulójának első mérkőzésén.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. június 27., szombat 17:11

Az NB1 utolsó fordulójában a ZTE fogadta hazai pályán a MOL Fehérvár csapatát.

A vendégek kezdték jobban a találkozót, már az 5. percben megszerezték a vezetést Hodzic révén, aki Bamgboyétól kapott remek labdát, majd elvitte Demjén mellett és az üres kapuba lőtt. Ezt követően ismét Hodzic került helyzetbe, majd lőtt a tizenhatos vonaláról, de csak a kapufát találta el. A következő helyzet a hazaiak előtt adódott lehetőség Katanec révén, aki Mitrovic szögletét fejelte kapura, de Kovács bravúrral védeni tudott. A 27. percben előbb Houri majd Kovács tesztelte Demjént, aki mindkétszer védeni tudott.

A félidő utolsó részében a helyzetek ismét a hazaiak előtt adódtak, előbb Bobál lőtt a tizenegyes pont magasságából, de Rus az utolsó pillanatban odaért és blokkolni tudott, majd nem sokkal később Barczi cselezett jobbról befelé majd lőtt, de Kovács hárítani tudott.

A második félidőt a hazaiak kezdték jobban, előbb Bőle, majd Mitrovic került helyzetbe, de a vendég védők mindkétszer menteni tudtak. Ezt követően Houri hozta ziccerbe Hodzicot, de Demjén bravúrral védeni tudott, a kipattanót pedig Houri lőtte fölé.

Ezután főkét mezőnyjáték folyt a mérkőzésen, a hazaiak próbálták feltörni a vendégek védelmét, akik a kontrákra rendezkedtek be. Egy ilyen után került ziccerbe Futács, de Demjén védeni tudott. Nem sokkal később a cserként beállt Babati szerzett labdát a saját térfelén, majd rendkívül jól eszmélt és félpályáról óriási gólt lőtt, kialakítva ezzel az 1-1-es végeredményt.

Összefoglaló

NB I, 33. forduló

ZTE FC-MOL Fehérvár FC 1-1 (Babati 84., ill. Hodzic 4.)

ZTE FC: Demjén - Bolla, Szépe, Katanec, Tamás - Bedi (McWoods 81.), Mitrovic - Bőle, Barczi (Kocsis, 56.), Radó - Bobál G. (Babati, 56.).

MOL Fehérvár FC: Kovács D. - Fiola, Rus (Vinícius 75.), , Musliu, Hangya - Bamgboye (Nego, 61.), Nikolov, Houri, Kovács I. (Nyári, 61.) - Futács (Nikolics 85.), Hodzic (Petrjak, 61.).

Olvastad már?
A Vidi Zalaegerszegen berobbant játékosa az NB I-en belül válthat klubot
A csakfoci.hu információi szerint Tamás Krisztián, a MOL Fehérvár kölcsönben Zalaegerszegen játszó balbekkje a Budapest Honvéd csapatában folytathatja a nyártól pályafutását, ha meg tudnak egyezni a felek klubváltásáról.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha BSC
Dárdai Pál
Hivatalossá vált, hogy Dárdai Pál ismét távozik a Hertha vezetőedzői posztjáról, de más szerepkörben marad az egyesületnél, mert életre szóló klubtagságot kapott.
Fradi
Mahmoud Jaber
Mohammed Abu Fani tavaly nyári érkezése után a Fradi ismét a Maccabi Haifától szerződtethet középső középpályást.
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Tovább az összes átigazoláshoz