Tamás Krisztián a 2019/2020-as szezont megelőzően került kölcsönbe az újonc Zalaegerszeghez a Viditől, és mind Dobos Barna, mind Márton Gábor edzősködése idején fontos játékosa volt a ZTE-nek, igaz, idény közben egy hosszabb sérülés is hátráltatta munkáját.

Összességében azonban alapembernek volt mondható a kék-fehéreknél és a tavaszi, a biztos bentmaradást érő szép menetelésben is komoly szerepet játszott a 25 éves, egykoron a Milannál is nevelkedett balhátvéd, összesen öt gólpasszal segítve a Zetét.

Információink szerint felmerült a Zalaegerszegen maradásának a lehetősége – a futballistának több feltétele is volt -, ami nem zárható még ki, jelenleg azonban kicsi az esély rá, Tamás pedig váltás esetén olyan klubnál folytatná, ahol rendszeres játéklehetőséget kap, emiatt nem feltétlenül a Vidiben gondolkodik hosszabb távon.

Így kerülhet képbe a legkomolyabbnak tűnő érdeklődő, a Budapest Honvéd, amely szerződtetné Tamást, aki például a vélhetően távozó Tonci Kukoc utódja is lehetne Kispesten.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS: