Doll: Felejtsük el így a bajnoki címet, Pontes szerint egy csapat volt a pályán - így látták az edzők

Urbányi a tüzet hiányolta,  őszinte csapatokat látott az MTK trénere. Értékelések.
admin 2016. november 5., szombat 19:46
Urbányi a tüzet hiányolta,  őszinte csapatokat látott az MTK trénere. Értékelések.
Szerző: admin 2016. november 5., szombat 19:46

Ferencváros - Paks 1-2

Thomas Doll (Ferencváros): - Mondhatjuk, hogy ma semmi sem működött... Nem tudtunk nyomást kialakítani, sok olyan játékos volt pedig a pályán, aki az egy-egy elleni játékban jó, de ezt nem vállalták fel. A szezon eleje óta megnehezítjük a saját dolgunkat, pedig minden adott volt, villanyfény, nedves fű, lehetett volna gyorsan futballozni. Ilyen teljesítmény után felesleges bajnoki címről vagy kupagyőzelemről beszélni, ehhez a szinthez ez kevés. (M4)

Csertői Aurél (Paks): - Főleg az első félidőben védekeztünk jól, de a Fradi ellen idegenben csak ez lehet az esély. Nagy nyomást alatt tartottak minket, de mi is vezettünk jó néhány kontrát. Két fiatalt is bevetettünk, mindenben van persze rizikó, de mindig az a legjobb játékos, aki épp lehetőséget kap. Ez a győzelem erőt kell, hogy adjon a folytatásra. Megérdemeltük ezt a győzelmet, az kellene, hogy hazai pályán is nyerjünk majd a folytatásban. (M4)

DVSC - Mezőkövesd 0-0

Leonel Pontes (DVSC): Az előző héten sikerült gólt szereznünk, ezen nem. A mai mérkőzésen egy csapat volt, aki meg akarta nyerni ezt a találkozót és az a Debrecen volt. Megpróbáltunk mindent megtenni a győzelemért. Nagyon nehéz egy olyan csapat ellen gólt szerezni aki a tizenhatosán belül így védekezik. Nagyon gyorsan vissza szereztük a labdáinkat, de sokkal jobban kell koncentrálnunk. A játékosok keményen dolgoztak és büszkék lehetnek arra, amit a pályán tettek. Szomorúak vagyunk a pontok elvesztése miatt. (mezokovesdzsory.hu)

Pintér Attila (Mezőkövesd): Amit elterveztünk, megvalósítottuk, amit szerettünk volna, azt elértük. Tudtuk, hogy mit várhatunk egy többszörös bajnok otthonában. Nem tudtak olyat húzni, amivel meg tudták lepni a csapatot. Az utolsó tíz percben pontosabban tudunk játszani, akár a három pontot is meg tudtuk volna szerezni. Köszönöm a szurkolóink meccsek óta tartó kiváló tamogatást. (mezokovesdzsory.hu)

Haladás - MTK 1-1

Mészöly Géza (Haladás): Megváltozott csapatunkkal is jól kezdtünk. Amit elgondoltunk, az ült a meccs elején és egy szépségdíjas góllal vezetést szereztünk. Nem tudtunk sokáig élvezni a vezetést, hamar jött az egyenlítés. A megújult támadósorunk működött, de talán az első félidőben kellett volna még valami plusz, hogy előnnyel menjünk pihenni. Óriási küzdelmet hozott a második félidő, mindenki mindent megtett a győzelemért. A kondíció néhány játékosnál hiányzott az utolsó percekben, és cserélni sem tudtam. Megéreztük Halmosi, Williams és Németh hiányát, de aki a pályán volt, az hozta a tőle vártat. Nagyon fontos volt az MTK támadójátékát megszűrni, sajnos nem tudtuk lehozni a meccset kapott gól nélkül. (haladasfc.hu)

Teodoru Vaszilisz (MTK): Nagyon jó iramú mérkőzés volt. Őszinte csapatokat láttam, mindkét együttes nyerni akart. Mi álltunk közelebb a sikerhez, de a helyzeteink kimaradtak, ezért nem lett meg a három pont. Amit gyakoroltunk, azt visszakaptam, de a kapu előtti játékhelyzetek megoldásán javítanunk kell. Le a kalappal a két csapat előtt, megtettek mindent a pályán. (haladasfc.hu)

Videoton - Gyirmót 4-0

Henning Berg (Videoton): Nagyjából azt kaptam a csapattól, amit kértem tőlük, talán egy kicsivel többet is. Persze mindig azt mondom, hogy a futballban nincs olyan, hogy tökéletes mérkőzés, ez sem volt az. Fontos volt, hogy már a mérkőzés elején megszereztük a vezetést. Hogy szerencsés volt-e a gól? Így is lehet nézni, de én inkább azt mondanám, hogy készültünk arra, hogy a Gyirmót szeret hátulról építkezni és sok passzal előrehozni a labdát, ezért a három támadó és a középpályások folyamatos nyomás alatt igyekeztek tartani ellenfelünket már a gyirmóti térfélen. Ennek eredményeként sikerült többször is hibára kényszerítenünk a vendégeket. Remek gólokat szereztünk, szép csapatjáték előzte meg őket. Feczesin Róbertnek Géresi Krisztián kisebb izomproblémája miatt kicsit máshol kellett játszania most, de így is nagyon jól teljesített. Lőhettünk volna még több gólt, tizenegyest is hibáztunk, de nem vagyok elégedetlen, az utolsó percig koncentrált mindenki. Azt hiszem, ez a négy gól is mutatja, hogy jó formában vagyunk és jó úton járunk, de természetesen még bőven van hová fejlődnünk ahhoz, hogy elérjük a hosszú távú céljainkat. (vidi.hu)

Urbányi István (Gyirmót): Érdekes mérkőzésen vagyunk túl. Most ezt remélem, nem érti félre senki, de helyenként egészen jól játszottunk. Ezt a játékot viszont csak akkor lehet igazán jól játszani, ha megvan a vagányság, a tűz. Nem képviselünk olyan játékerőt, aki játszadozhat az ellenféllel, de szerintem az pozitív, hogy felvállaljuk a focit. Ha így focizunk, akkor tökösnek kell lenni, nem szabad beleremegni. De ha ezt úgy tesszük, hogy tapintatosan, az ellenfelet túlságosan tisztelve játszunk, az sajnos egy öngól. A meccset megúsztuk négy góllal, de a Vidi is megúszta kapott gól nélkül. Ez a meccs lehetett volna 8-4, vagy 6-2 és akkor azt mondom, hogy fociztunk egy jót. Nem kell elfelejteni ezt a mérkőzést, mert komoly tanulságai vannak. Bízom benne, hogy mindenki visszatalál ahhoz a harcmodorhoz, ami akkor volt ránk jellemző, amikor jöttek az eredmények. (vidi.hu)

Honvéd - Diósgyőr 2-0

Marco Rossi (Honvéd): - Nem mondom, hogy tartottunk a DVTK-tól, de tiszteltük a Diósgyőrt, mert egyáltalán nem érdemli meg ez a klub ezekkel a játékosokkal, hogy az utolsó helyen álljon. Nagyon nehéz mérkőzésre készültünk, ezért örülök nagyon a sikernek, hiszen végig irányítottuk a mérkőzést. Abból a szempontból szerencsések vagyunk, hogy az ellenfélnél kulcsemberek hiányoztak, de azt is meg kell említeni, hogy korábban nálunk Bobál vagy Eppel nem léphetett pályára, így erről nem érdemes hosszasan elmélkedni. (dvtk.eu)

Horváth Ferenc (Diósgyőr): - Gratulálok a Honvédnak, megérdemelten nyerték meg a mérkőzést! Mintegy hetven percig jól működött a védekezésünk, a Honvéd nem tudott közel kerülni a kapunkhoz, csak távoli lövésekkel veszélyeztettek. Viszont ennek a másik oldala is igaz, nem nagyon tudtunk kijönni a védekezésből, nem jelentettünk komoly veszélyt az ellenfél kapujára. Néhány periódusban jól futballoztunk, ekkor mertünk futballozni, de lényeges kérdés, hogy a mérkőzés nagy részében nem így volt. Hozzá kell tennem, hogy négy helyen kellett megváltoztatnom a kezdőcsapatot, ezért több fiatal is szerepet kapott, amit egyelőre hetven percig bírunk el. Úgyszintén a külföldiekre vonatkozó MLSZ-ajánlás miatt kezdett Rados helyett Antal, mert ha az egyik kapus nem magyar, akkor nagyon beszűkülnek a variációs lehetőségeim még a cserék kapcsán is. (dvtk.eu)

Újpest - Vasas 2-2

Nebojsa Vignjevic (Újpest): Izgalmas összecsapást láthattak a nézők, sok helyzettel és a második félidőben jó irammal. Sajnálom, hogy a meccs végén nem tudtunk gólt lőni, az ilyen szituációk választják el a győzelmet a döntetlentől. Ettől függetlenül gratulálok a játékosaimnak, mert végig keményen küzdöttek a három pontért. (ujpestfc.hu)

Michael Oenning (Vasas): Egy pörgős, sok gólhelyzetes mérkőzést láthattunk, ahol mindkét csapat ment előre, időnként kicsit ész nélkül, olykor vadul. A mi esetünkben a két kapott gól miatt kényszerűségből is. Ennek ellenére a hátrányok alatt is nyugodt maradt a csapat és hitt magában. Ezt mutatta a játék során szerzett két gólunk, amelyek pontrúgásokból jöttek össze. Nem volt egyszerű ez a mérkőzés, részben az eső miatt, de ez ebben az évszakban normális. Elégedett vagyok az eredménnyel, mivel az Újpestet nehéz legyőzni, de ellenünk se könnyű nyerni. (vasasfc.hu)

Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Tovább az összes átigazoláshoz