Vukmir az első Diósgyőr-meccse után: "Játékrendszert váltottunk, az újat még nem teljesen értik"

A napokban kinevezett új DVTK-edző szerint egy góllal sokkal könnyebb dolguk lett volna a támadni nem igazán akaró Tiszakécske ellen. Dragan Vukmir úgy látta, a játékosokat is nyomhatta az edzőváltás súlya.
Dudás Gábor 2022. április 11., hétfő 8:58
A napokban kinevezett új DVTK-edző szerint egy góllal sokkal könnyebb dolguk lett volna a támadni nem igazán akaró Tiszakécske ellen. Dragan Vukmir úgy látta, a játékosokat is nyomhatta az edzőváltás súlya.
Szerző: Dudás Gábor 2022. április 11., hétfő 8:58

Mint arról beszámoltunk, 0-0-s döntetlennel ért véget a DVTK és a Tiszakécske mérkőzése, azaz Dragan Vukmir debütáló bajnokija a miskolciak kispadján vasárnap.

A borsodiak a nagy rivális Szegedtől csábították el a múlt héten a trénert, aki nem volt teljesen elégedetlen a döntetlennel sem.

- Sajnálom, hogy nem tudtuk megnyerni a mai mérkőzést! Lehetett látni a szerdai meccs utáni fáradtságot, nem voltak kellőképpen frissek a játékosok. Biztosan ők is érezték a nyomást az edzőváltás miatt, de így is két hatalmas helyzetet tudtunk kialakítani a mérkőzés elején. Amennyiben értékesítjük akár csak az egyiket, akkor könnyebb lett volna, mert az ellenfél nem akart támadni, inkább a saját kapujukat védték a góltól, ami végül sikerült is nekik.

A találkozó előtt kevés idő állt rendelkezésre,  játékrendszert váltottunk és az újat még nem teljesen érti minden játékos.

A 16-osig még eljutottunk, de ott nem tudtuk megbontani a védelmet, nem sikerültek a kényszerítők. Ezen még sokat kell majd dolgozni. És nagyon hiányzott Könyves Norbert, aki nagy erőssége a csapatnak. Ugyanakkor az egy pontot is meg kell becsülni, a végén az is sokat érhet. Az előre játék még nem tetszett, de most egy hét áll rendelkezésre a felkészülésre a következő mérkőzés előtt, tovább folytatjuk a hibák javítását - idézi Vukmirt a dvtk.eu.

A vendég Tiszakécskének pedig nagyon is sokat jelentett a Miskolcon megszerzett egy pont, erről árulkodnak a vendégcsapat edzőjének, Visinkai Edének a szavai is:

Próbálok reálisan értékelni: nekünk ez a pont akkorát ér, mint Tiszakécske városa.

Olvastad már?
A tulajdonos az edzőváltásról: "A Diósgyőr érdeke azt kívánta, hogy lépjünk, mert veszélyben éreztük a feljutást" - ezért választották Vukmirt
Dr. Magyar Mátyás megérti azokat a szurkolókat, akikben rossz érzést váltott ki az edzőcsere, de nem egy mérkőzés alapján született meg a döntés, hanem az egész tavaszi teljesítményt figyelembe véve.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz