Bognár: "Az eredmény kiváló"; Feczkó: "Olyan passzban vagyunk, hogy nem mi rúgjuk a győztes gólt" - így látták az edzők

A szombati két bajnokit követően ismét összeszedtük, hogyan értékelték a vezetőedzők a látottakat.
Csakfoci Admin 2020. október 3., szombat 22:15
A szombati két bajnokit követően ismét összeszedtük, hogyan értékelték a vezetőedzők a látottakat.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. október 3., szombat 22:15

DVTK-Paksi FC 1-2

Feczkó Tamás (DVTK): - Az első félidőben nem azt játszottuk amit megbeszéltünk. Keveset birtokoltuk a labdát, a támadótérfélen nagyon sok hibát vétettünk. Kevés volt az oldalforgatásunk. A szünetben rendeztük a sorokat. Megmutattuk, hogy melyek azok a részek, üres területek, ahova el kell vinni a labdát. Benne volt a mérkőzésben, hogy megnyerjük, de nem sikerült megrúgnunk a második gólt. Az utolsó másodpercig mentünk előre a győztes gólért. Sajnos most olyan passzban vagyunk, hogy nem mi rúgjuk a győztes gólt az utolsó másodpercben, hanem az ellenfél. A szurkolók mindent megtettek annak érdekében, hogy megnyerjük a mérkőzést. (M4 Sport)

Bognár György (Paksi FC): - Annyira nem bízhattam a szögletrúgásunkban, mert tízből kilenc pontrúgásunk ma rossz volt. Ilyen a futball, egy sikerült, és abból gólt szereztünk. Nem vagyok maradéktalanul elégedett, viszont az eredménnyel természetesen igen. Nagyon jó volt a hozzáállás megint a srácok részéről. De két út között vannak: az egyik, amit én kérek, hogy a labda felé védekezzenek, menjenek előre. A másik meg a beidegződések. Néha behátrálnak és így nagyobb területek voltak a középpályán emiatt. Egy kicsit többet vártam, de természetesen az eredmény kiváló. (M4 Sport)

Olvastad már?
NB I: A Paks a hosszabbításban darálta be a Diósgyőrt - videó
A Paks hajrágóllal 2-1-re győzött Diósgyőrben az OTP Bank Liga hatodik fordulójának szombati játéknapján.
Elolvasom

Mezőkövesd-Kisvárda 1-2

Kuttor Attila (Mezőkövesd): - Az első félidő az ellenfélé, a második a miénk volt. Ettől függetlenül a helyzetek alapján most sem biztos, hogy reális lett volna a döntetlen. Mondtam már az év elején, hogy útkeresésben vagyunk. Próbálunk más dolgokat kipróbálni, ami esetleg eredményre vezet. Természetesen minden az én felelősségem, én találom ki, hogy mit szeretnénk, én állítom be a játékosokat. Persze hibázhatnak, mert benne van a játékban. Mondom még egyszer, az első félidőben megpróbáltunk valami mást. Meglátjuk, hova vezet az utunk a következő mérkőzésen. (M4 Sport)

Supka Attila (Kisvárda): - Az első félidőben meg tudtuk valósítani azokat a dolgokat, amiket előre elterveztünk és amiről beszélgettünk a játékosokkal. Tudtuk, milyen játékrendszerben fog játszani az ellenfelünk, és ennek megtaláltuk az ellenszerét. Rengetegszer kivittük a szélre a labdát, és onnan a három védő mellett meg tudtuk bontani a védekezésüket. Helyzeteink is voltak, és két gólt tudtunk rúgni. A két gólon kívül még megvoltak a lehetőségeink arra, hogy esetleg növeljük az előnyünket. A második félidő egy kicsit kavarodással kezdődött, mert átállt egy másik játékrendszerre a csapat, és fel kellett venni a ritmust. Úgy gondolom, az utolsó percekig nem forgott veszélyben a győzelmünk,. A saját hibánkból tettük egy kicsit izgalmassá az utolsó pár percet. (kisvardafc.hu)

Olvastad már?
NB I: A Kövesdnek nem volt ellenszere az egy félidőnyi futballt bemutató Kisvárda ellen - videó
Győzelemmel kezdte az NB I 6. fordulóját a Kisvárda, Supka Attila csapata úgy nyert Mezőkövesden 2-1-re, hogy a két gólját az első félidőben szerezte.
Elolvasom

MTK Budapest-Budafok 1-2

Csizmadia Csaba (Budafok):Megérdemelt a győzelmünk. Az első félidőben teljes mértékben működött, amit gyakoroltunk. Megtartottuk a labdát, sok helyzetet dolgoztunk ki és növelhettük volna az előnyünket. Az MTK a második félidőben egy lapra tett fel mindent a győzelem érdekében, nagy nyomást gyakorolt ránk. A kiállítás megnehezítette a dolgunkat, ám emberhátrányban sem az eredmény őrzése volt a célunk, hanem az, hogy ha lehetőségünk van rá, vigyünk végig egy kontratámadást és nyerjük meg a mérkőzést. Nagyon örülök neki, hogy sikerült. Boldogok vagyunk, mert hatalmas győzelem ez, de különösképpen nem foglalkozunk a tabellával és a pillanatnyi helyezésünkkel. Nálunk akkor sincs rossz hangulat az edzéseken, ha vereséget szenvedtünk, a mostani siker után viszont még jobb légkörben folytathatjuk a munkát. Fontos három pontot szereztünk, de sokáig nem szabad ünnepelnünk, dolgoznunk kell tovább. (budafokimte.hu)

Michael Boris (MTK Budapest): - A harmadik perceben gólt kaptunk, ezután teljesen megváltozott a mérkőzés képe. Utána próbáltunk helyzeteket kialakítani, és az első félidőben kettő nagy helyzetet sikerült is. Gerának és Schönnek is voltak lehetőségei, de ezeket nem sikerült értékesíteni. Ilyenkor meg kellett találni az egyensúlyt. Támadásban is kockázatot kellett vállalnunk, viszont nem akartuk bekapni a második gólt, mert akkor nagyon nehéz dolgunk lett volna. Ezután nagyon sok támadójátékost cseréltem be, visszajöttünk a meccsbe, majd sikerült egyenlítenünk. Utána pedig mindenki látta, rámentünk arra, hogy megnyerjük a találkozót. Nem a felállt védelem ellen jött a Budafok, hanem lekontráztak minket és ezzel megszerezték a győzelmet érő találatot. Nagyon sok sérült játékosunk van, illetve Baki Ákos sem játszhatott, mert az előző fordulóban piros lapot kapott. Ez önmagában nem jelenti azt, hogy emiatt ki kellett volna kapnunk. Most jön a válogatott szünet, hét játékosunk nem lesz itt, de át kell beszélnünk a mai napon történteket, és a Puskás Akadémia ellen mindenképpen jó eredményt kell elérnünk. (M4 Sport)

Olvastad már?
NB I: Megszerezte második győzelmét az újonc - videó
Az OTP Bank Liga 6. fordulójának nyitómeccsén 2-1-re nyert a Budafok az MTK otthonában.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
ZTE FC
Dombó Dávid
Hivatalossá vált a csakfoci.hu korábbi információja: Zalaegerszegen folytatja pályafutását Dombó Dávid.
BVSC
Kincses Ádám
Úgy tűnik véget érhet a több hetes edzőkereső a BVSC-nél. Végül a legkézenfekvőbb döntést hozták meg a klub vezetői.
Tovább az összes átigazoláshoz