Fotó: molfehervarfc.hu

A Vidi hazatérő játékosa: “Innen könnyebb bekerülni a magyar válogatottba”

A MOL Fehérvár FC Dallasból hazatért játékosa, Schön Szabolcs átigazolása okairól, Michael Borisról, céljairól és a magyar válogatottról is nyilatkozott.
Budai László 2022. augusztus 30., kedd 13:17
Fotó: molfehervarfc.hu
A MOL Fehérvár FC Dallasból hazatért játékosa, Schön Szabolcs átigazolása okairól, Michael Borisról, céljairól és a magyar válogatottról is nyilatkozott.
Szerző: Budai László 2022. augusztus 30., kedd 13:17

Az átigazolásáról

- Mindenképp szerettem volna nyáron váltani, ennek az egyik oka az volt, hogy az elmúlt fél évben nem jutottam szóhoz a csapatomban - kezdte Schön Szabolcs a molfehervarc.hu-nak. - Fehérváron már szóba került a nevem az elmúlt egy hónapban, akkor nem sikerült az igazolás, de szerencsére most itt vagyok. A vezetőség is azért döntött mellettem, mert ismer, hiszen egy évet már töltöttem az NB I-ben, és az az év nagyon jól sikerült.

Michael Borisról

- A mesterrel dolgoztam már együtt az MTK-ban, akkor bal szélsőként számított rám, szerintem most is hasonló pozícióban fog, de tudok jobb szélsőt is játszani.

- Az MTK-ban nagyon jó volt a viszonyunk, ez nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Fehérvár-játékos legyek.

A célokról

- A rövid távú célom, hogy a kezdőbe kerüljek, minél többet játsszam, szeretnék később a csapat húzóembere is lenni. A hosszú távú cél, hogy minél jobb helyezést érjünk el a bajnokságban, egyértelműen a TOP3 a cél.

A magyar válogatottról

- Korábban sikerült már 8 válogatott meccset játszanom, szerintem is könnyebb innen bekerülni, így, hogy Marco Rossi szeme előtt vagyok. A Vidiből is van két játékos, aki sztenderd kezdő a válogatottban.

Olvastad már?
Vidi: Dunaszerdahelyről igazoltak magyar játékost - hivatalos
A következő szezonban kölcsönben a MOL Fehérvárt erősíti a sérülését maga mögött tudó Szendrei Ákos.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz