Fotó: ztefc.hu

NB I: Sallói István visszatért korábbi klubjához - hivatalos

Sallói István visszatért Zalaegerszegre, és ő lett Dragóner Attila sportigazgató utódja.
Budai László 2023. április 24., hétfő 16:29
Fotó: ztefc.hu
Sallói István visszatért Zalaegerszegre, és ő lett Dragóner Attila sportigazgató utódja.
Szerző: Budai László 2023. április 24., hétfő 16:29

Ahogyan a csakfoci.hu napközben előre jelezte, mostanra hivatalossá vált: visszatér Zalaegerszegre Sallói István, aki korábban három éven keresztül szolgálta a klubot és szakmai irányítása mellett a Zete kiharcolta a feljutást az NB I-be - jelentette be a zalai klub. A sportvezető közel kétéves kitérő után vállal ismét munkát a ZTE-nél.

- Egyrészt sajnálom, hogy olyan helyzet van a Zeténél, hogy váltani kell, hisz nagyon jól indult a szezon, ígéretes a társaság. Másik oldalról pedig el kell mondjam, hogy jól éreztem magam Zalaegerszegen az első időszakomban, jó volt az együttműködésünk az Elnök úrral és nagy örömmel fogadtam el a lehetőséget.

Bízom benne, hogy sikerül úgy befejezni az évet, ahogy ez pár hónappal ezelőtt is kinézett. Régi álmunk válhat valóra, hiszen már évekkel ezelőtt is beszéltünk róla, hogy szeretnénk megnyerni a kupát, mivel kupagyőztes még nem volt a Zete. Ez egy nagy lehetőség lesz, de jelenleg a Mezőkövesd elleni mérkőzés a legfontosabb

- nyilatkozta Sallói a ztefc.hu-nak.

Olvastad már?
Sallói után a vezetőedzői poszton is egy nagy visszatérőt jelentettek be Zalaegerszegen
Ricardo Moniz után Boér Gábor irányítja majd a Zalaegerszeget - jelentette be a klub.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Diósgyőr / Fehérvár
Szabó Levente
Vladimir Radenkovic, a DVTK vezetőedzője elárulta, van esély arra, hogy a fehérvári Szabó Levente maradjon a Diósgyőrnél.
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Tovább az összes átigazoláshoz