Fotó: ztefc.hu

Sallói után a vezetőedzői poszton is egy nagy visszatérőt jelentettek be Zalaegerszegen

Ricardo Moniz után Boér Gábor irányítja majd a Zalaegerszeget - jelentette be a klub.
Budai László 2023. április 24., hétfő 16:50
Fotó: ztefc.hu
Ricardo Moniz után Boér Gábor irányítja majd a Zalaegerszeget - jelentette be a klub.
Szerző: Budai László 2023. április 24., hétfő 16:50

Boér Gábor veszi át a Zalaegerszeg első csapatának irányítását, a tréner Lendváról teszi át székhelyét Zalaegerszegre - jelentette be a ZTE. A szakembert jól ismerhetik a Zeténél, hiszen 2020 és 2021 között már dolgozott az együttesnél, ezt követően Budafokon, majd egészen mostanáig a szlovén másodosztályú Lendvánál tevékenykedett.

- Egyértelmű a célunk az előttünk álló időszakra, az első osztályban kell maradni és meg kell nyerni a kupát, ami egy mérföldkő a klub életében. Ez nemcsak rólam, hanem a klubról és a városról szól. Nagyon fontos, hogy egység legyen az öltözőben és olyan munkát végezzünk, amivel elérhetjük céljainkat. Meg kell fordítanunk a jelenlegi negatív szériát és vissza kell térni a helyes útra; ez a csapat a szezon során már többször bizonyította, hogy tud jól játszani és komoly lendülettel rendelkezik. Jó állapotú csapatot kell átvennünk az utolsó pár fordulóra, az lesz a dolgunk, hogy felrázzuk az együttest és újra önbizalommal teli játékot produkáljunk – nyilatkozta a szakember a ztefc.hu-nak.

Boér Gábor mellett Makra Zsolt is a szakmai stáb tagja lesz, utóbbi asszisztensedzőként - tették hozzá a zalaiak bejelentésükben.

Olvastad már?
NB I: Sallói István visszatért korábbi klubjához - hivatalos
Sallói István visszatért Zalaegerszegre, és ő lett Dragóner Attila sportigazgató utódja.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC / Kisvárda
Kisvárdai alapember tart a Vidihez
A csakfoci.hu információi szerint a Fehérvár FC-nél folytathatja pályafutását Bohdan Melnik, az NB I-től búcsúzó Kisvárda 27 éves középályása.
DVSC
George Diba
A Loki a Hapoel Haifa egyik játékosát, a 25 éves belső védőt, Georgi Dibát szemelte ki.
DAC
Vitális Milán
Az eredetileg 2025 nyarán lejáró kontraktusát további két évvel hosszabbította meg a 22 éves magyar középpályás, aki iránt több klub is érdeklődött.
Tovább az összes átigazoláshoz