Fotó: molfehervarfc.hu

Sallói újra NB I-es csapatnál vállalhat munkát - itt lehet sportigazgató

A csakfoci.hu információja szerint minden bizonnyal újra Sallói István lesz a ZTE FC sportigazgatója.
Csakfoci.hu 2023. április 24., hétfő 12:40
Fotó: molfehervarfc.hu
A csakfoci.hu információja szerint minden bizonnyal újra Sallói István lesz a ZTE FC sportigazgatója.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. április 24., hétfő 12:40

Mint ismert, hétfőn délelőtt két nagy bejelentést is tett a ZTE: már nem Ricardo Moniz a vezetőedző, továbbá távozott a sportigazgatói székből Dragóner Attila, aki marad a klubnál, de az új szerepköréről később döntenek.

csakfoci.hu információja szerint az új sportigazgató nagy eséllyel az a Sallói István lehet, aki 2018 és 2021 között már dolgozott ebben a szerepkörben a zalaiaknál.

Sallói ezt követően a MOL Fehérvár FC-hez ment, ahol 2022 októberéig tevékenykedett, azóta nem vállalt szerepet egyetlen klubnál sem.

Sallói korábban fontos szerepet töltött be abban, hogy a ZTE újra kiharcolja NB I-es tagságát, illetve meg is tartsa azt a feljutást követő két szezonban.

Frissítés: Sallói István visszatérését délután be is jelentette a Zete - bővebben itt.

Olvastad már?
Négy piros lap és hatalmas balhé a magyar meccsen: Megüthették és lefejelhették a bírót, aki Bödét is felhúzta már - videó
Az NB III-as bajnoki végén már hármas emberhátrányban játszott a BKV Előre, amelynek vezetőedzője, Albert Flórián is piros lapot kapott. Sajtóhírek szerint a lefújást követően az indulatok tettlegességig fajultak.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC / Kisvárda
Kisvárdai alapember tart a Vidihez
A csakfoci.hu információi szerint a Fehérvár FC-nél folytathatja pályafutását Bohdan Melnik, az NB I-től búcsúzó Kisvárda 27 éves középályása.
DVSC
George Diba
A Loki a Hapoel Haifa egyik játékosát, a 25 éves belső védőt, Georgi Dibát szemelte ki.
DAC
Vitális Milán
Az eredetileg 2025 nyarán lejáró kontraktusát további két évvel hosszabbította meg a 22 éves magyar középpályás, aki iránt több klub is érdeklődött.
Tovább az összes átigazoláshoz