Fotó: paksifc.hu

NB I: Először váltott klubot Bognár Györgyék legújabb igazolása

Korábbi magyar utánpótlás-válogatott védővel, az ETO-ból erősített Bognár György csapata.
Csakfoci.hu 2023. június 22., csütörtök 11:08
Fotó: paksifc.hu
Korábbi magyar utánpótlás-válogatott védővel, az ETO-ból erősített Bognár György csapata.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. június 22., csütörtök 11:08

A korábbi híreknek megfeleően a győri Kovács Krisztián is a Paks tagja lett.

Kovács az ETO-tól érkezett Paksra, azok után, hogy karrierje során eddig még csak Győrben futballozott. Az elsősorban a jobb oldali védő posztján bevethető 23 éves futballista 188 NB II-es mérkőzésen játszott hat szezon alatt, és az U16-tól az U21-ig stabil játékosa volt a korosztályos U-válogatottaknak.

- Nagy örömmel töltött el, mikor hallottam a paksi megkeresésről, nagy megtiszteltetés, hogy itt folytathatom a karrierem. Egyáltalán nem volt nehéz döntenem, számomra ez egy hatalmas előrelépés, és büszkeséggel tölt el, hogy a magyar csapat tagja lehetek. Az utánpótlás-válogatott csapatokból már korábban megismerhettem paksi játékosokat, így szerintem nem lesz gond a beilleszkedésemmel. Célom, hogy minél több játéklehetőséget harcoljak ki, és szeretnék bizonyítani az edzői stábnak és a szurkolóknak is. Vezetőedzőnk a támadófutballt preferálja, amit az erősségemnek tartok, így remélem, mihamarabb elsajátítom az elvárásokat - fogalmazott honlapunknak Kovács a papírok aláírását követően a paksifc.hu-nak.

Olvastad már?
NB I: A Pakstól igazolt csatárt a kupagyőztes
27 éves, több poszton is bevethető játékos a Zalaegerszeg harmadik nyári igazolása Senkó Zsombor és Soltész István után.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz