Fotó: ztefc.hu

NB I: A Pakstól igazolt csatárt a kupagyőztes

27 éves, több poszton is bevethető játékos a Zalaegerszeg harmadik nyári igazolása Senkó Zsombor és Soltész István után.
Csakfoci.hu 2023. június 21., szerda 16:08
Fotó: ztefc.hu
27 éves, több poszton is bevethető játékos a Zalaegerszeg harmadik nyári igazolása Senkó Zsombor és Soltész István után.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. június 21., szerda 16:08

Sajbán Máté a Goldball és a Honvéd csapatában nevelkedett, majd a felnőttek közt Budaörsön mutatkozhatott be. A BSC színeiben eredményesen játszott az NB II-ben, így előbb Mezőkövesdre került, majd 2020 elején a Paksi FC igazolta le. A lendületes játékos eddig 114 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, ezeken 16 gólt szerzett - írja a ztefc.hu.

- Örülök, hogy itt lehetek, csapatszinten azt várom az előttünk álló szezontól, hogy a bajnokságban előrébb tudjunk lépni, a felsőházba vagy akár még feljebb. Zalaegerszegen ez már egy régóta kitűzött cél, a kupasiker után ez lehetne a következő lépcsőfok. Csatár lévén pedig egyénileg az a fő célom, hogy minél több gólt szerezzek és minél sikeresebb szezont zárjak - nyilatkozta a játékos.

Sajbán Mátéval 2+1 éves szerződést írt alá a klub.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Honvéd / Kisvárda
Lazar Cirkovic
A Magyarországon eltöltött két év után a szerb Lazar Cirkovic úgy döntött, hogy új kihívást keres távol az NB I-től és otthonától.
Tovább az összes átigazoláshoz