Fotó: dvsc.hu

NB I: "A DVSC most minőségi kerettel rendelkezik" - a cél, hogy nemzetközi szinten is tényező legyen a Loki

Szuhodovszki Soma, Jorgo Pellumbi és Thor Úlfarsson mellett Kocsis Dominik személyében négy új játékossal vág neki a labdarúgó NB I tavaszi folytatásának Debreceni VSC - hangzott el a klub szerdai idénynyitó sajtótájékoztatóján a Nagyerdei Stadionban.
Csakfoci.hu 2024. január 31., szerda 19:36
Fotó: dvsc.hu
Szuhodovszki Soma, Jorgo Pellumbi és Thor Úlfarsson mellett Kocsis Dominik személyében négy új játékossal vág neki a labdarúgó NB I tavaszi folytatásának Debreceni VSC - hangzott el a klub szerdai idénynyitó sajtótájékoztatóján a Nagyerdei Stadionban.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. január 31., szerda 19:36

Makray Balázs cégvezető kiemelte, hogy az állandó fejlődés, a szervezett építkezés a klub küldetése, amely vonatkozik az első csapatra, az azt működtető cégre, valamint az akadémiára is. Kiemelte, a jelenlegi klubvezetés másfél éve vette át az irányítást és azóta minden beszámolóban előrelépés történt. Kifejtette azt is, hogy a mostani átigazolások is annak érdekében történtek, hogy a csapatot megerősítsék úgy, hogy figyelembe vették, milyen korú és minőségű játékosokat igazolnak.
- Küldetésünk ugyanis, hogy minél több fiatal és saját nevelésű játékos kerüljön a DVSC első csapatába, amely most minőségi kerettel rendelkezik - hangsúlyozta Makray Balázs, aki az MTI érdeklődésére elmondta, hogy a tavaly értékesített Baráth Péterért kapott összeg egy részét költötték az új játékosok megvételére, ez pedig a DVSC életében az eddigi legmagasabb.

A sportvezető szerint még lehetnek játékosmozgások az átigazolási időszakban. Zárásképpen kiemelte, hogy nagy szükségük van a szurkolókra, éppen ezért igyekeznek kedveskedni nekik mindig valamilyen újdonsággal, így lesz például több minden más mellett rúgófal a családi szektornál.

Srdjan Blagojevic vezetőedző elmondta, hogy sikerült a felkészülési időszakban megerősíteni a keretet, a fiatal játékosok jól beilleszkedtek a csapatba. Hangsúlyozta, hosszú fél szezon áll a tanítványai előtt, melynek során bizalomra és türelemre van szükség, de megígérte, hogy mindent megtesznek azért, hogy boldoggá tegyék a szurkolókat.

Ike Thierry Zaengel elnök a sajtótájékoztató végén kifejtette, hogy a jövőre vonatkozó tervek között szerepel egy múzeum kialakítása is a stadionon belül.
- A cél, hogy nemzetközi szinten is tényező legyen a DVSC. Ennek a fejlesztésnek a része volt annak idején az edzőváltás, ennek érdekében igazolunk játékosokat – mondta az elnök, aki hozzátette: arra kéri a szurkolókat, minél nagyobb számban jelenjenek meg a mérkőzéseken.

A DVSC 17 forduló után 25 pontjával az ötödik helyről várja a tavaszi idényt, melynek nyitányán szombaton a Diósgyőrt látja vendégül. (MTI/dvsc.hu)

Olvastad már?
NB I: A Honvéd fiatal támadója a Debrecenhez szerződött - hivatalos
Kocsis Dominik személyében 21 éves támadó érkezett a Lokihoz a Honvédtól.
Elolvasom
Címkék: #DVSC #Debrecen #Loki
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Mohamed Ali Ben Romdhane
Tunéziában azt írják, hogy az Al Ahlyhoz igazolhat Mohamed Ali Ben Romdhane, honlapunk azonban úgy értesült, hogy a Fradinál egyelőre nem jelentkezett az egyiptomi csapat az üzlettel kapcsolatban.
ETO FC
Kuznyecov Szergej
Korábbi hírünknek megfelelően Kuznyecov Szergej lett a győriek új vezetőedzője.
ETO FC
Távozik a vezetőedző
Az NB II-ben szereplő ETO FC vezetősége szerződést bontott az első csapatot irányító Antonio Munozzal.
Tovább az összes átigazoláshoz