Fotó: m4sport.hu

MLSZ: Dolgoznak az ünnepélyes kezdőrúgásból lett kapuravezetés szabályozásán - sajtóhír

Az MLSZ állítólag az elmúlt hetek eseményeire reagálva, szakértők bevonásával foglalkozik a témával, egyeztet a klubokkal és egy minden fél számára kielégítő szabályozáson dolgozik.
Nyikes Zoltán 2023. március 24., péntek 12:23
Fotó: m4sport.hu
Az MLSZ állítólag az elmúlt hetek eseményeire reagálva, szakértők bevonásával foglalkozik a témával, egyeztet a klubokkal és egy minden fél számára kielégítő szabályozáson dolgozik.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. március 24., péntek 12:23

Mint ismert, hatalmas visszhangot váltott ki, még a nemzetközi sajtót is bejárta a felvétel, ahogyan az MTK Budapest-DVTK NB II-es bajnoki második félidejének kezdete előtt a vendégek kapusa, Senkó Zsombor nem engedte meg a kék-fehérek utánpótlásában játszó Varga Énoknak, hogy gólt rúgjon az ünnepélyes kezdőrúgásból lett kapuravezetésből. Később kiderült, Senkó edzője, Kuznyecov Szergej kérésére nem engedte gólt lőni az MTK fiatal labdarúgóját.

Pár nappal később a Vasas-Paks bajnokin is láthattunk egy ugyanilyen kezdőrúgást, itt a vendégek kapusa, Nagy Gergely sportszerű módon engedte gólt lőni a fiatal Vasas-drukkert.

Az m4sport.hu azt írja, a történtek rávilágítottak, egy olyan intézménye ez a jelenlegi magyar labdarúgásnak, ami nincs minden oldalról és teljesen letisztázva, szabályozva, így a szembenálló felek jogosan mutogathatnak a másikra. Ezen változtatna rövid időn belül az MLSZ.

Az M4 Sport információi szerint a Magyar Labdarúgó Szövetség az elmúlt hetek eseményeire reagálva, szakértők bevonásával foglalkozik a témával, egyeztet a klubokkal és egy minden fél számára kielégítő szabályozáson dolgozik. Ennek bejelentését későbbre ígérték.

Olvastad már?
NB II: Újabb edzőváltás jöhet, Supka lehet a befutó
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel Supka Attila lehet a március elején menesztett Horváth Csaba utódja Mosonmagyaróváron.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha BSC
Dárdai Pál
Hivatalossá vált, hogy Dárdai Pál ismét távozik a Hertha vezetőedzői posztjáról, de más szerepkörben marad az egyesületnél, mert életre szóló klubtagságot kapott.
Fradi
Mahmoud Jaber
Mohammed Abu Fani tavaly nyári érkezése után a Fradi ismét a Maccabi Haifától szerződtethet középső középpályást.
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Tovább az összes átigazoláshoz