Fotó: ujpestfc.hu

Mészöly az Újpest súlyos veresége után: "Nekem sem volt könnyű, és a fiúk sem aludtak túl sokat"

Az Újpest vezetőedzője elmondta, hogyan sikerült túllépni a ZTE elleni, súlyos hazai vereségen (1-5), és hogy milyen fontos meccs vár rájuk a hétvégén, Kisvárdán, ahol a szurkolóik segítségére is szükségük lesz majd.
Csakfoci.hu 2024. április 11., csütörtök 9:21
Fotó: ujpestfc.hu
Az Újpest vezetőedzője elmondta, hogyan sikerült túllépni a ZTE elleni, súlyos hazai vereségen (1-5), és hogy milyen fontos meccs vár rájuk a hétvégén, Kisvárdán, ahol a szurkolóik segítségére is szükségük lesz majd.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. április 11., csütörtök 9:21

Mészöly Géza arról is beszélt az újpesti klubhonlapnak, hogy a múlt pénteki, ZTE elleni mérkőzés (1-5) után nem volt könnyű felrázni a csapatát.

- A ZTE elleni találkozó utáni este nem volt egyszerű. Nekem sem volt könnyű, és a fiúk sem aludtak túl sokat éjjel. Aztán viszont össze kellett szednünk magunkat, és ezen a héten ismét bele kellett vetnünk magunkat a munkába, hogy felkészüljünk a Kisvárda elleni találkozóra. A hétfői nap még azzal telt, hogy kiértékeljük a srácok teljesítményét. Ekkor már elhangzott néhány olyan kritika is, amely a szombati mérkőzés fényében lehet építő jellegű - mondta a tréner az ujpestfc.hu-nak, majd kitért a most hétvégi, Kisvárda elleni kiesési rangadóra is.

- Kellett az, hogy ennyi időnk legyen rendezni a sorokat. Persze, a sérülések nem könnyítik meg a dolgunkat, ahogyan az sem, hogy Keita eltiltás miatt nem állhat majd rendelkezésünkre. De azt gondolom, hogy a klub háza táján mindenki tisztában van azzal, mekkora jelentőséggel bír ez a szombati megmérettetés, és azzal is, mit kell tennünk azért, hogy a lefújáskor mi örülhessünk - tette hozzá Mészöly, kiemelve az Újpest-szurkolók szerepét is.

- Tudjuk, hogy ez az Újpest, tudjuk, hogy szükségünk van egy olyan eredményre, amivel stabilizálhatjuk a helyzetünket. A drukkerek a Zalaegerszeg ellen is fantasztikusak voltak, és az első perctől az utolsóig támogattak minket. Szeretnénk nekik valamit visszaadni abból, amit pénteken kaptunk tőlük. Hiszem, hogy ennek fontosságát a játékosok is átérzik, és a Kisvárda elleni meccsen is feltüzelve, ezt szem előtt tartva kell pályára lépnünk.

Olvastad már?
Tokmac: "Nem biztos, hogy jó edző lesz valaki, aki korábban topjátékos volt" - interjú a búcsúról, Fradi-mesterekről és a svéd debütálásról
Tokmac ferencvárosi búcsújáról, első svéd meccséről, valamint korábbi külföldi ajánlatairól is őszintén nyilatkozott a csakfoci.hu-nak. Elárulta, kivel szeretett legjobban együtt játszani a Fradiban, szót ejtett a Kubatov Gáborral való közös vacsorájáról, valamint rangsorolta az FTC-korszak alatti vezetőedzőit is. Interjú.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár
Szabó Levente
A tavaszt a DVTK-nál töltött Vidi-csatár, Szabó Levente iránt német, holland és svájci csapatok is érdeklődtek. A hírek szerint a 24 éves játékos végül Németországban folytathatja. (Sportál)
Fradi
Dionisi másnak is kell
A 44 éves olasz szakember nemcsak a zöld-fehéreknél, hanem az olasz élvonalban szereplő Cagliarinál is jelölt a kispadra.
ZTE
Velük erősíthetnek
Két Budafok-játékossal, a kapus Gundel-Takács Bencével és a középpályás Csonka Andrással erősíthet a ZTE. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz