Fotó: kecskemetite.hu

Megkezdték az NB I legrosszabb minőségű pályájának korszerűsítését - fotó

Megjelentek az első munkagépek a kecskeméti pályán.
Nyikes Zoltán 2024. május 21., kedd 11:31
Fotó: kecskemetite.hu
Megjelentek az első munkagépek a kecskeméti pályán.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. május 21., kedd 11:31

Kedden elindult a Széktói Stadion pályatestét érintő munkálatok első szakasza - jelentette be a KTE hivatalos közösségi oldala. A mai napon már a nagy munkagépek is megérkeznek, a következő hetekben pedig megtörténik a teljes gyepszőnyeg csere, valamint az ehhez kapcsolódó rétegek kialakítása.

Mint ismert, novemberben jelentette be a kecskeméti klub, hogy 2024 nyarán a pályatestet és a gyepszőnyeget is korszerűsítik, miután a Széktói Stadionban utoljára 2009 augusztusában voltak ilyen irányú fejlesztések - illetve később az is kiderült, hogy mennyi pénzből fogják felújítani a pályát.

A kecskeméti pályát sok kritika érte az elmúlt szezonban is, a leghangosabb bírálatok a Ferencváros elleni novemberi mérkőzésen hangoztak el, amikor is egészen irreális körülmények között rendezték meg a bajnokit, de nem csak a bajnokcsapat volt az egyetlen, amely elégedetlen volt a gyepszőnyeg minőségével a szezon során.

Olvastad már?
Holendernél totálisan elszakadt a cérna: Lefizetést mutogatott a bírónak, gúnyosan tapsolt és káromkodott is - fotó, videó
A 16-szoros magyar válogatott támadó nem bírt uralkodni az érzésein, mindent megtett azért a lefújás után, hogy kiállítsák.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Orosz Pál az átigazolásokról
Az FTC vezérigazgatója elárulta, Jansennek komoly helyekről voltak más ajánlatai. A játékoskeret kapcsán arról beszélt, "nagy mozgásokra nem kell számítani".
Fradi
Jansen az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci exkluzív információi: Pascal Jansen veszi át a Ferencváros irányítását.
DVSC
Dániából igazoltak
A 19 éves Szűcs Tamás az FC Köbenhavn korosztályos csapatától igazolt haza.
Tovább az összes átigazoláshoz