Meghalt Stadler József

Stadler József két hete esett kómába, és már nem is tudott magához térni. 66 éves volt.
Budai László 2017. november 21., kedd 15:24
Stadler József két hete esett kómába, és már nem is tudott magához térni. 66 éves volt.
Szerző: Budai László 2017. november 21., kedd 15:24

66 éves korában elhunyt Stadler József - számolt be róla a Lokál. A tragikus hírt a lapnak a vállalkozó ügyvédje, dr. Balázs László Tibor is megerősítette.

Stadler József két hete került kórházba, amikor a solti Kurta Kocsmában a saját könyvét árulta, majd elájult. Csak egy percre tért magához, de amikor a mentőbe emelték, kómába esett, és azóta sem tért magához.

Stadler József 1993-ban alapította a Stadler FC-t, amely négy szezont töltött az NB I-ben, a csapat székhelye a Bács-Kiskun megyei Akasztó volt. Odaépítette az NB I-be való feljutáskor a klub stadionját is, amely akkor az ország legmodernebb létesítményének számított. Az együttes első két szezonjában egyaránt a kilencedik volt, majd a 16., utána pedig a 18. helyen végzett, és a kiesés évében meg is szűnt.

Stadler csapatában olyan játékosok szerepeltek, mint Dragóner Attila, Nagy Norbert vagy Igor Nicsenko.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Raul Gustavo
A Corinthians már bejelentette, hogy Raul Gustavo orvosin vesz részt az FTC-nél, és azt követően aláírhat a magyar bajnokhoz.
Fradi
Raul Gustavo
A Csakfoci korábban beszámolt róla, hogy Raul Gustavo a Corinthiansból a Fradiba szerződhet. Az Üllői129 szerint a brazil játékos már meg is érkezhetett Budapestre.
ETO
Zeljko Gavric
A győriek szerződtették a dunaszerdahelyi DAC támadóját, Zeljko Gavricot.
Tovább az összes átigazoláshoz