Fotó: kisvardafc.hu

Megerősítve: Meg sem várták a szezon végét, elköszöntek a 0 gólos NB I-es "sztárigazolástól" - hivatalos

A hátralévő két fordulóban nem tudtak volna pályára lépni, így a Kisvárda lemondott Wellington Nem és Andrija Filipovic további szolgálatairól.
Nyikes Zoltán 2024. május 9., csütörtök 20:52
Fotó: kisvardafc.hu
A hátralévő két fordulóban nem tudtak volna pályára lépni, így a Kisvárda lemondott Wellington Nem és Andrija Filipovic további szolgálatairól.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. május 9., csütörtök 20:52

A csakfoci.hu számolt be arról elsőként a múlt hét folyamán, hogy nagy eséllyel nem láthatjuk már ebben az NB I-es szezonban, sőt azt követően sem Kisvárdán a bombaigazolásként beharangozott Wellington Nemet, aki télen érkezett nagy reményekkel a szabolcsiakhoz. Ezt most hivatalosan is megerősítette az élvonaltól búcsúzó együttes, amely bejelentette,

hogy  a télen szerződtetett horvát Andrija Filipovictól és a brazil Wellington Nemtől is elbúcsúztak, rájuk a hátralévő két fordulóban már nem számítanak.

A közlemény hozzátette, mindketten sérüléssel bajlódtak már egy ideje, és a hátralévő két bajnokin már nem jutottak volna lehetőséghez, mint ahogyan már hetek óta sem tudtak segíteni az első csapaton.

Andrija Filipovic a tavasszal kilenc bajnoki mérkőzésen jutott szóhoz, egy-egy góllal és gólpasszal segítette csapatunkat. A 3-szoros brazil válogatott, valamint 3-szoros ukrán és egyszeres brazil bajnok Wellington Nem mutatói ettől is szerényebbek, mindössze négy mérkőzésen lépett pályára az NB I-es csapatnál.

Olvastad már?
Továbbra is az NB I-ben maradhat az élvonalbeli kieső egyik legjobb magyar játékosa - ez a csapat hívja
A csakfoci.hu úgy értesült, hogy Molnár Gábor az NB II-ből feljutó Nyíregyházához igazolhat.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Raul Gustavo
A Corinthians már bejelentette, hogy Raul Gustavo orvosin vesz részt az FTC-nél, és azt követően aláírhat a magyar bajnokhoz.
Fradi
Raul Gustavo
A Csakfoci korábban beszámolt róla, hogy Raul Gustavo a Corinthiansból a Fradiba szerződhet. Az Üllői129 szerint a brazil játékos már meg is érkezhetett Budapestre.
ETO
Zeljko Gavric
A győriek szerződtették a dunaszerdahelyi DAC támadóját, Zeljko Gavricot.
Tovább az összes átigazoláshoz