Fotó: facebook.com/mezokovesdzsory

Továbbra is az NB I-ben maradhat az élvonalbeli kieső egyik legjobb magyar játékosa - ez a csapat hívja

A csakfoci.hu úgy értesült, hogy Molnár Gábor az NB II-ből feljutó Nyíregyházához igazolhat.
Csakfoci.hu 2024. május 9., csütörtök 19:19
Fotó: facebook.com/mezokovesdzsory
A csakfoci.hu úgy értesült, hogy Molnár Gábor az NB II-ből feljutó Nyíregyházához igazolhat.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. május 9., csütörtök 19:19

Honlapunk már egy korábbi cikkében jelezte, hogy komoly változások várhatóak az NB I-től búcsúzó Mezőkövesd játékoskeretében, ekkor pedig többek között azt is megírtuk, hogy a meghatározó magyar labdarúgók közül továbbra is az élvonalban játszhat majd Molnár Gábor.

A csakfoci.hu ezúttal úgy értesült, hogy a támadó középpályásként és mindkét szélen bevethető játékos nagy eséllyel a másodosztály bajnokaként az NB I-be feljutó Nyíregyházánál folytathatja pályafutását.

A 29 éves Molnár először 2014-ben igazolt az akkor NB II-es Mezőkövesdhez, amelynél az NB I-ben is bemutatkozhatott a 2016/17-es szezonban, ekkor 8 gól és 7 assziszt fűződött a nevéhez. Ezt követően a Puskás Akadémiához került, majd következett egy újabb kövesdi éra, 2020 januárjától pedig két és fél éven keresztül a Diósgyőrben játszott.

A borsodi sárga-kékekhez 2022 nyarán igazolt vissza harmadjára, a most futó idényben 2 gól és 3 gólpassz fűződik a nevéhez az NB I-ben.

Olvastad már?
NB I: Kovács Zoltán újra Újpesten, de ezúttal nem sportigazgatóként - hivatalos
Kovács Zoltán visszatért Újpestre, ezúttal főtanácsadóként segíti Ratatics Péter elnök és Benczédi Balázs ügyvezető munkáját.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok / Mezőkövesd
Kövesdről igazolt a szlovák élvonal újonca
A szlovák élvonalba feljutott KFC Komárno csapata hivatalosan is bejelentette a Mezőkövesdről érkező 31 éves középpályás, Nagy Gergő szerződtetését.
Nyíregyháza
Itt a második nyári igazolás
Megvan a Nyíregyháza második nyári igazolása, Tóth Balázs is a Szparinál folytatja pályafutását.
Újpest
Csoboth Kevin
A spanyol Celta Vigo ügyeiben jártas újságíró, Claudiura González információi szerint az élvonalbeli gárda jó úton jár az újpesti Csoboth Kevin szerződtetése felé. 
Tovább az összes átigazoláshoz