Fotó: www.molfehervarfc.hu/Székelyhidi Balázs

NB I: Kovács Zoltán újra Újpesten, de ezúttal nem sportigazgatóként - hivatalos

Kovács Zoltán visszatért Újpestre, ezúttal főtanácsadóként segíti Ratatics Péter elnök és Benczédi Balázs ügyvezető munkáját.
Nyikes Zoltán 2024. május 9., csütörtök 18:13
Fotó: www.molfehervarfc.hu/Székelyhidi Balázs
Kovács Zoltán visszatért Újpestre, ezúttal főtanácsadóként segíti Ratatics Péter elnök és Benczédi Balázs ügyvezető munkáját.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. május 9., csütörtök 18:13

Az Újpest FC a hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy visszatér a klub korábbi közönségkedvenc támadója, majd sportigazgatója, Kovács Zoltán, aki ezúttal főtanácsadóként segíti Ratatics Péter elnök és Benczédi Balázs ügyvezető munkáját.

A korábbi válogatott támadó először az 1996/97-es idényben szerepelt Újpesten, majd 1998 és 2000 között, a 2002/2003-as szezonban, valamint 2004-től 2008-ig játszott a negyedik kerületieknél. Játékoskarrierjét követően utánpótlás-igazgatóként dolgozott az Újpestnél, majd másfél éven keresztül sportigatgató volt. Ezt követően került Diósgyőrbe, majd 2014 nyarán újra Újpesten tevékenykedett sportigazgatóként. 2015 augusztusától hat éven keresztül a Vidi sportigazgatója volt.

– Sokkal jobban örültem, mint amennyire meglepődtem. Óriási büszkeséggel töltött el. Nem gondoltam, hogy amióta sportigazgatóként kiléptem a székházból, ilyen sok idő fog eltelni, de hál'Istennek eljött az a pillanat, hogy bár nem sportigazgatóként, hanem más titulusban, de visszatérhetek sikereim helyszínére – mondta Kovács az újpesti klubhonlap videóinterjújában.

Olvastad már?
László Csaba visszatért a magyar fociba, meglepő helyen jelentették be - hivatalos
A Debreceni Egyetem Sporttudományi Koordinációs Intézetéhez "igazolt" László Csaba, akire a labdarúgó szakedző képzésnél és a DEAC NB III-as szakmai stábjánál, valamint a regionális tehetségközpontként működő labdarúgó-szakosztálynál is számítanak.
Elolvasom

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Megvan az új vezetőedző
Ahogyan azt előre jeleztük, Bartosz Grzelak távozását követően Pető Tamás vette át a Fehérvár irányítását.
Vasas
Kapust igazoltak
A 23 éves Kiss Ágoston az előző szezonban a kieső Tiszakécskét erősítette, de a WYSCOUT adatai alapján ő volt a másodosztály legjobb kapusa.
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Tovább az összes átigazoláshoz