Fotó: kisvardafc.hu

Bombaigazolásként érkezett, gól és gólpassz nélkül, mindössze 131 perc játék után távozhat az NB I-ből

Wellington Nem az elmúlt négy bajnokin a meccskeretbe sem volt nevezve Kisvárdán, információink szerint pedig könnyen lehet, hogy a sérülését követően már nem is kerül olyan fizikai állapotba, hogy pályára lépjen még az NB I-ben.
Nyikes Zoltán 2024. április 30., kedd 12:35
Fotó: kisvardafc.hu
Wellington Nem az elmúlt négy bajnokin a meccskeretbe sem volt nevezve Kisvárdán, információink szerint pedig könnyen lehet, hogy a sérülését követően már nem is kerül olyan fizikai állapotba, hogy pályára lépjen még az NB I-ben.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. április 30., kedd 12:35

Január végén robbantotta az átigazolási időszak egyik, ha nem a legnagyobb bombáját a Kisvárda, amikor bejelentette a 3-szoros brazil válogatott, valamint 3-szoros ukrán és egyszeres brazil bajnok Wellington Nem szerződtetését. Ilyen pedigrével ritkán érkezik játékos az NB I-be, így természetesen sokat vártak a szabolcsiak a Bajnokok Ligája- és Európa Liga-csoportkörös tapasztalattal is rendelkező csatártól, akivel kapcsolatban korábban azt nyilatkozta Révész Attila sportigazgató, hogy „ő egy olyan futballista, akit a futballszeretők szeretnek a pályán látni, nagyon jól tud cselezni, rettentő gyorsak az átmeneti megindulásai, nagyon jók a rágyorsításai és a lába is kiváló”.

Megérkezését követően azonban a 32 éves játékos még nem szerepelt a Ferencváros és a Fehérvár elleni bajnokikok a meccskeretben sem, miután a sportigazgató azt is elárulta, hogy akkor még nem kapták meg a támadó előző klubjától, a Vitóriától a játékengedélyét, de ha az meglett volna, akkor sem tudott volna játszani, mivel az erőállapota sem volt tökéletes. Wellington Nem bemutatkozására február 10-ig, a Puskás Akadémia elleni hazai bajnokiig kellett várni, ekkor 31 perc jutott neki, azóta pedig összesen 131 percet töltött a pályán az NB I-ben gól és gólpassz nélkül, míg a Magyar Kupában egy félidő jutott neki a Tiszakécske ellen, amikor is adott egy gólpasszt.

Wellington Nem aztán a legutóbbi négy fordulóban a meccskeretbe sem volt nevezve az élvonalban, az előző hétvégén a Kisvárda tartalékcsapatában játszott 74 percet az Eger SE elleni NB III-as bajnokin.

A csakfoci.hu információi szerint a brazil játékos a szezon közben megsérült, azt követően pedig még jelenleg sincs olyan fizikális és erőnléti állapotban, hogy az első csapat segítségére tudjon lenni. Honlapunk úgy értesült, hogy a jelenlegi állás szerint nincs rá nagy esély, hogy Wellington Nem utolérje magát fizikálisan és tudjon segíteni a Kisvárdának a hátralévő három NB I-es találkozón, így könnyen előfordulhat, hogy nem láthatjuk már őt az élvonalban. Információink szerint Wellington Nem szerződése a nyáron lejár, és nem lenne meglepő, ha nem hosszabbítanának vele még egy NB I-es bennmaradás esetén sem.

A Kisvárda az utolsó hetekben a Puskás Akadémia, a Paks és a Mezőkövesd ellen száll harcban az élvonalbeli tagság megtartásáért.

Olvastad már?
Révész a Kisvárda zuhanásáról: "Az elmúlt másfél évben hagytam, hogy az edzők a saját elképzeléseik szerint dolgozzanak" - 15 százalék esélyt lát a bennmaradásra
A Kisvárda két évvel ezelőtt ezüstérmes volt az NB I-ben, de még tavaly is befutott a hatodik helyre, most pedig nagy eséllyel kiesőhelyen zár. A durva visszaesésről, annak okairól Révész Attila, a klub sprtigazgatója beszélt honlapunknak.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Asteras Tripolis
Ádám Martin
A görög Asteras Tripolis hivatalos honlapján jelentett be Ádám Martin érkezését.
NB I
Meshack Ubochioma
Egyelőre nincs még klubja Meshack Ubochiomának, akivel július elején bontott szerződést a ZTE.
Légiósok
Ádám Martin
Úgy tűnik, egyre közelebb a megegyezés a görög Aszterasz Tripolisz és Ádám Martin között.
Tovább az összes átigazoláshoz