A kaposvári ügyvezető: Negyedóra alatt négy gólt kapni nem sportemberi magatartás

Az ügyvezető a Kaposvár korábbi közleményére is igyekezett magyarázatot adni, majd egy nehezen értelmezhető kijelentést is tett, mondván a klubvezetés elhatárolódott attól, hogy a csapat negyedóra alatt négy gólt kapott a tállyai kupameccsen.
Dudás Gábor 2021. február 12., péntek 9:15
Az ügyvezető a Kaposvár korábbi közleményére is igyekezett magyarázatot adni, majd egy nehezen értelmezhető kijelentést is tett, mondván a klubvezetés elhatárolódott attól, hogy a csapat negyedóra alatt négy gólt kapott a tállyai kupameccsen.
Szerző: Dudás Gábor 2021. február 12., péntek 9:15

Mint ismeretes a Tállya-Kaposvár (5-3) Magyar Kupa-mérkőzés után a kaposváriak tulajdonosa és vezetősége vizsgálatot kért, mondván számára gyanúsak a történtek. Értetlenül állt a 2-0-s vezetés után elveszített találkozó előtt Várhidi Péter, a Rákóczi FC szakvezetője is.

A meccs kapcsán a Szerencsejáték Zrt. mellett a Magyar Labdarúgó Szövetség közleményben reagált a történtekre. Honlapunk a fogadóirodától azt a tájékoztatást kapta, hogy rendkívüli intézkedés nem történt, a beérkezett fogadások érvényesek voltak, az eredmények megállapítását követően a nyeremények kifizetése rendben megkezdődött. A magyar szövetség részéről pedig Sipos Jenő fejtette ki a véleményét. Később megmutattuk, kik azok a játékosok, akik ott voltak az ominózus kupameccsen.

Maga a klub a közlemény kiadása óta nem szólalt meg, egészen addig, amíg a csapatot működtető gazdasági társaság ügyvezetője, Baranyai Sándor nem reagált a sonline.hu megyei portálnak.

A közlemény a klub védelmére szolgál, mert elkötelezett hívei vagyunk a sport tisztaságának. Azt szeretnénk, ha a csapatunk sok-sok kaposvári gyermeknek adna példaképet és emiatt akarunk tisztán látni. A szövetségtől kérünk egy vizsgálatot, de hangsúlyozom, hogy ezzel a közleménnyel nem állítunk semmit. Szeretnénk, ha Kaposvár arról lenne híres, hogy kiáll a sport értékeiért. Elhatárolódunk attól, hogy egy félidőnyi jó játék után közel negyed óra alatt négy gólt kap a csapat, ez nem sportemberi magatartás - fogalmazott a portálnak Baranyai.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Szentlőrinc
Novák Zsombor/Mahler Gergő
Egy középcsatár és egy szélső támadó is érkezett a Szentlőrinchez: Novák Zsombor és Mahler Gergő már be is mutatkozott az MTK Budapest elleni bajnokin.
Diósgyőr
Caio Da Cruz
Távozott Diósgyőrből Caio Da Cruz, azaz az elmúlt szűk egy hónapban Kuznyecov Szergej edzéseit látogató fiatal brazil támadó most nem lesz a DVTK labdarúgója.
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
Tovább az összes átigazoláshoz