A kaposvári ügyvezető: Negyedóra alatt négy gólt kapni nem sportemberi magatartás

Az ügyvezető a Kaposvár korábbi közleményére is igyekezett magyarázatot adni, majd egy nehezen értelmezhető kijelentést is tett, mondván a klubvezetés elhatárolódott attól, hogy a csapat negyedóra alatt négy gólt kapott a tállyai kupameccsen.
Dudás Gábor 2021. február 12., péntek 9:15
Az ügyvezető a Kaposvár korábbi közleményére is igyekezett magyarázatot adni, majd egy nehezen értelmezhető kijelentést is tett, mondván a klubvezetés elhatárolódott attól, hogy a csapat negyedóra alatt négy gólt kapott a tállyai kupameccsen.
Szerző: Dudás Gábor 2021. február 12., péntek 9:15

Mint ismeretes a Tállya-Kaposvár (5-3) Magyar Kupa-mérkőzés után a kaposváriak tulajdonosa és vezetősége vizsgálatot kért, mondván számára gyanúsak a történtek. Értetlenül állt a 2-0-s vezetés után elveszített találkozó előtt Várhidi Péter, a Rákóczi FC szakvezetője is.

A meccs kapcsán a Szerencsejáték Zrt. mellett a Magyar Labdarúgó Szövetség közleményben reagált a történtekre. Honlapunk a fogadóirodától azt a tájékoztatást kapta, hogy rendkívüli intézkedés nem történt, a beérkezett fogadások érvényesek voltak, az eredmények megállapítását követően a nyeremények kifizetése rendben megkezdődött. A magyar szövetség részéről pedig Sipos Jenő fejtette ki a véleményét. Később megmutattuk, kik azok a játékosok, akik ott voltak az ominózus kupameccsen.

Maga a klub a közlemény kiadása óta nem szólalt meg, egészen addig, amíg a csapatot működtető gazdasági társaság ügyvezetője, Baranyai Sándor nem reagált a sonline.hu megyei portálnak.

A közlemény a klub védelmére szolgál, mert elkötelezett hívei vagyunk a sport tisztaságának. Azt szeretnénk, ha a csapatunk sok-sok kaposvári gyermeknek adna példaképet és emiatt akarunk tisztán látni. A szövetségtől kérünk egy vizsgálatot, de hangsúlyozom, hogy ezzel a közleménnyel nem állítunk semmit. Szeretnénk, ha Kaposvár arról lenne híres, hogy kiáll a sport értékeiért. Elhatárolódunk attól, hogy egy félidőnyi jó játék után közel negyed óra alatt négy gólt kap a csapat, ez nem sportemberi magatartás - fogalmazott a portálnak Baranyai.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Kerkez: irány az MU?
A magyar válogatott játékos édesapja éppen most fotózkodott a Kerkez iránt állítólag érdeklődő MU menedzserével, Erik Ten Haggal.
MLSZ
Szélesi Zoltán
A Csakfoci információja szerint Szélesi léphet feljebb és ő veheti át az U21-es válogatott irányítását Gera Zoltán távozása után.
Vasas
Gera az új edző
Desits Szilárd távozik az angyalföldiektől, a csapatot Gera Zoltán irányítja a jövőben - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz