Bejelentkeztek a Bundesligából is a magyar válogatott felfedezettjéért - ennyit fizetnének érte

A csakfoci.hu információi szerint nem csak a török Galatasaray érdeklődik élénken a magyar válogatott 22 éves védője, Szalai Attila iránt, de Németországból is bekopogtattak érte, konkrét, 3 millió eurós ajánlatot is kapott már a klubja.
Dudás Gábor 2020. november 20., péntek 11:58
A csakfoci.hu információi szerint nem csak a török Galatasaray érdeklődik élénken a magyar válogatott 22 éves védője, Szalai Attila iránt, de Németországból is bekopogtattak érte, konkrét, 3 millió eurós ajánlatot is kapott már a klubja.
Szerző: Dudás Gábor 2020. november 20., péntek 11:58

Honlapunk októberben beszámolt már arról, hogy a ciprusi Apollon Limasszol közel 2 millió eurós ajánlatra mondott nemet Szalai Attila ügyében, mert úgy számoltak akkor a szigetországiak, hogy egy esetleges Eb-re jutással még komolyabb összeg folyhat be a klubkasszába.

Ciprusról, illetve Németországból származó értesüléseink szerint az érdeklődés valóban komolyan megnőtt Szalai iránt azt követően, hogy a magyar válogatott kvalifikálta magát a jövő évi Európa-bajnokságra, a fiatal bekk pedig a csapat egyik legjobbja volt a remekül sikerült őszi menetelés során.

A csakfoci.hu úgy tudja, nem csak a török sajtóban már megjelent Galatasaray-érdeklődés komoly a bekk iránt, de a német RB Leipzig kívánságlistáján is szerepel a védő neve. A lipcsei klubnál két válogatottbeli társával, Willi Orbánnal és Gulácsi Péterrel is együtt futballozhatna a bekk, sőt, nem kizárt, hogy végül Szoboszlai Dominik is a német csapatnál köt majd ki.

Információink szerint egy meg nem nevezett német klubtól egyébként már kapott egy komolyabb, nagyjából 3 millió eurós ajánlatot az Apollon, amely azonban 3,5 milliót szeretne kapni a magyar légiósért, így egyelőre ez az üzlet nem valósult meg.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS:

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Senkó, Várkonyi, Drazic, Mance
Sallói elmondta, Senkó várhatóan a ZTE testvérklubjánál, a Nafta Lendavánál folytatja, míg a Lendván kitűnően védő Németh Ervin érkezhet. Várkonyit megvennék az MTK-tól. Mance és Drazic is szóba került.
Haladás
Újabb távozó
A kialakult nehéz helyzetre tekintettel a Szombathelyi Haladás újabb játékosa bontott szerződést a klubbal - a 17 éves támadó, Katona István távozott, már vasárnap sem lép pályára Gyirmóton.
Ferencváros
Edzőkérdés
A vezérigazgató elmondta, olyan edzőt keresnek, akinek van nemzetközi tapasztalata, ezért Máté Csaba visszahozatalára nincs esély.
Tovább az összes átigazoláshoz