Légiósok: Újabb árulkodó jel, hova igazol Kerkez Milos? - fotó

Annyi már biztos, hogy a magyar válogatott balhátvédnek tetszik a Benfica stadionja.
Budai László 2023. május 25., csütörtök 11:45
Annyi már biztos, hogy a magyar válogatott balhátvédnek tetszik a Benfica stadionja.
Szerző: Budai László 2023. május 25., csütörtök 11:45

A Hungarian Football Xtra Twitter-oldala szúrt ki egy, az átigazolási időszakban sokszor árulkodónak tartott jelet. Az AZ Alkmaar magyar válogatott balhátvédje, a több európai topklubbal is szóba hozott Kerkez Milos lájkolta egyik kérője, a Benfica posztját az Instagramon.

Kerkez Lisszabonba szerződésére ezen az apróságon kívül is egyre több minden utal. Az nem titok, hogy a portugálok nagyon szívesen látnák Kerkezt, akinek korábban az édesapját már vendégül is látták. A csapat meghatározó védőjét, Alejandro Grimaldót már bejelentette a Bayer Leverkusen, míg a napokban az alkmaariak is felkészültek a magyar futballista távozására, hiszen megszerezték a norvég Brann 21 éves futballistáját, David Möller Wolfét.

Olvastad már?
Az összes topligába vinnék az egyik legkeresettebb magyar játékost: "A nagy pénz egyszer úgyis jönni fog, mindegy, ki adja a legtöbbet"
A magyar válogatott labdarúgó, Kerkez Milos édesapja azt mondta, mind az öt topligából és Portugáliából is érdeklődtek fia iránt, aki ugyanakkor jól érzi magát az AZ Alkmaarnál és egyelőre nincs semmi konkrétum egy esetleges klubváltással kapcsolatban.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Senkó, Várkonyi, Drazic, Mance
Sallói elmondta, Senkó várhatóan a ZTE testvérklubjánál, a Nafta Lendavánál folytatja, míg a Lendván kitűnően védő Németh Ervin érkezhet. Várkonyit megvennék az MTK-tól. Mance és Drazic is szóba került.
Haladás
Újabb távozó
A kialakult nehéz helyzetre tekintettel a Szombathelyi Haladás újabb játékosa bontott szerződést a klubbal - a 17 éves támadó, Katona István távozott, már vasárnap sem lép pályára Gyirmóton.
Ferencváros
Edzőkérdés
A vezérigazgató elmondta, olyan edzőt keresnek, akinek van nemzetközi tapasztalata, ezért Máté Csaba visszahozatalára nincs esély.
Tovább az összes átigazoláshoz