Az összes topligába vinnék az egyik legkeresettebb magyar játékost: "A nagy pénz egyszer úgyis jönni fog, mindegy, ki adja a legtöbbet"

A magyar válogatott labdarúgó, Kerkez Milos édesapja azt mondta, mind az öt topligából és Portugáliából is érdeklődtek fia iránt, aki ugyanakkor jól érzi magát az AZ Alkmaarnál és egyelőre nincs semmi konkrétum egy esetleges klubváltással kapcsolatban.
Csakfoci.hu 2023. április 27., csütörtök 9:26
A magyar válogatott labdarúgó, Kerkez Milos édesapja azt mondta, mind az öt topligából és Portugáliából is érdeklődtek fia iránt, aki ugyanakkor jól érzi magát az AZ Alkmaarnál és egyelőre nincs semmi konkrétum egy esetleges klubváltással kapcsolatban.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. április 27., csütörtök 9:26

Sebastijan Kerkez az M1 aktuális csatornának nyilatkozva úgy fogalmazott: jelenleg nincs okuk a váltásra, megbecsülik, tisztelik őket Hollandiában, szeretik a klubot és hálásak neki, a fia pedig fejlődik, ezzel együtt a felmerülő lehetőségeket mindig meg kell vizsgálni.

- Nekem azt tanították, hogy minden érdeklődővel beszéljek, még akkor is, ha nem szeretnénk az adott klubhoz menni. Nyitott vagyok bárkivel beszélni, de nagyon boldogok vagyunk itt az Alkmaarnál, a fiam is jól érzi magát. Mióta idejöttünk az AC Milantól, minden fölfelé ível Milosnak. A klub technikai igazgatója, Max, idehozott minket és kijelenthetem, hogy megváltoztatta az életünket. Mikor először hallottuk, hogy a szurkolók a fiamnak énekelnek, és kimutatják a tiszteletüket felé, ezeket nem felejthetjük el - olvasható az m4sport.hu-n.

Az idősebbik Kerkez a megkeresésekkel kapcsolatban elmondta, nem akarják elsietni a döntést.

- Milossal kapcsolatban eddig minden gyorsan történt, most beszélünk inkább mindenkivel, nem sietünk semmivel. Nem kötelező nekünk eligazolni, de a futball ilyen, az ő pozíciója nagyon keresett,

így van pár érdeklődő érte is, Angliából, Spanyolországból, Olaszországból, Portugáliából és még Németországból és Franciaországból is. Mindenkit a pénz érdekel, de minket nem. Jól élünk itt és mindenünk megvan, a pénz nem ok a klubváltásra jelenleg. A nagy pénz egyszer úgyis jönni fog, most ez nem változtat semmit a döntésünkön, hogy ki adja a legtöbbet.

- Kicsit mást szeretnénk, én Angliát preferálnám, Milos pedig Spanyolországot. Szerintem ő egy kemény játékos, és Anglia ebből a szempontból jó lenne neki, ő viszont inkább a spanyolokat támogatja, de majd meglátjuk – mondta egyéni preferenciájukkal kapcsolatban az apuka. - A klubokkal csak kezdetleges beszélgetéseket folytatunk, hogyan tudna ott játszani, mit várnak tőle, ilyesmik, csak normális beszélgetés zajlik, senkivel nem beszélünk még szerződésről. A Benfica szuper lenne neki, beszéltem is velük, de hallom őket és 10 másik csapatot is. Ki szeretnénk választani egy vagy két csapatot, és velük lefixálni mindent, de még egyszer mondom, nagyon boldogok vagyunk itt is – mondta.

A szerb-magyar kettős állampolgárságú Kerkez Milos édesapja kiemelte, hogy a családjuknak fontosak a magyar gyökerek, a fia - bár nem beszél jól magyarul - nagyon büszke a magyarságára. A 19 éves Kerkez elődöntős a Konferencia-ligában az AZ Alkmaarral, a májusi elődöntőben a West Ham United lesz az ellenfelük. Csapata négy fordulóval a vége előtt a negyedik helyen áll a holland bajnokságban. (MTI / M4 Sport)

Olvastad már?
Bebizonyították: Magyar válogatott játékos a világ egyik legjobb U20-as fiatalja - Európában senki nem játszott annyit, mint ő
Kerkez Milos rengeteg játékpercével és jó teljesítményével a legjobb fiatalok közé verekedte magát.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Dániából igazoltak
A 19 éves Szűcs Tamás az FC Köbenhavn korosztályos csapatától igazolt haza.
Fradi
Jansen a Népligetben
Már fotó is készült arról, ahogyan Pascal Jansen az FTC Népligeti Sportközpontjában van. A Csakfoci úgy tudja, a felek még tárgyalnak egymással.
Újpest
Magyar játékos érkezett Debrecenből
A DVSC utánpótlás-válogatottját megvették a lilák, de a Loki később is kereshet a játékos eladásával.
Tovább az összes átigazoláshoz