Kubatovot számonkérték a dühös Fradi-szurkolók a BL-kudarc után - videón a történtek

A Ferencváros elnöke rögtön a kiesést követően biztosította arról a dühös drukkereket, hogy lesznek következményei a feröeri KÍ Klaksvik elleni zakónak és BL-kiesésnek.
Csakfoci.hu 2023. július 20., csütörtök 10:39
A Ferencváros elnöke rögtön a kiesést követően biztosította arról a dühös drukkereket, hogy lesznek következményei a feröeri KÍ Klaksvik elleni zakónak és BL-kiesésnek.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. július 20., csütörtök 10:39

Viharos estéje lett szerdán a Ferencvárosnak azután, hogy a feröeri KÍ Klaksvik 3-0-s győzelemmel kiejtette a magyar bajnokot a BL-ből. Az FTC elnöke, Kubatov Gábor nem sokkal a budapesti meccs után közzé is tette, hogy lesznek következményei a kiesésnek, majd nem sokkal ezt követően be is jelentette, hogy Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedzővel elválnak az útjaik.

Egy videófelvétel is kikerült arról, hogy a klubvezető a mérkőzést követően a Groupama Aréna mellett összegyűlt és érthetően csalódott drukkerekhez is kiment, hogy biztosítsa őket arról, hogy a szégyenteljes vereségnek lesznek "áldozatai".

Veletek vagyok, ismertek engem 12 éve. Embernek nem fáj úgy a vereség köztetek, mint ami most történt velünk. Bízzatok bennem, le fogjuk vonni a megfelelő konzekvenciákat minden szinten, a stáb és a játékosok szintjén is. Higgyetek nekem! Meg fogjuk hozni a megfelelő döntéseket

- hallhatóak az alábbi videón a Fradi-elnök szavai, miközben a drukkerek Csercseszov vagy épp a Mmaee-testvérek távozását követelik a klubtól.

Olvastad már?
A Fradi-szurkolók példát mutattak sportszerűségből: vastapsot kaptak a feröeri játékosok a lefújás után - videó
A drukkerek részéről járt az elismerés a jobb csapatnak.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Honvéd / Kisvárda
Lazar Cirkovic
A Magyarországon eltöltött két év után a szerb Lazar Cirkovic úgy döntött, hogy új kihívást keres távol az NB I-től és otthonától.
Tovább az összes átigazoláshoz