Komoly következmények Bukarestben a Csíkszereda csodája után: Már három játékost kirúgtak

Már a találkozó másnapján szerződést bontottak három játékossal a Dinamónál, pedig mindhárman nyáron érkeztek a fővárosi együtteshez.
Csakfoci Admin 2018. november 2., péntek 18:16
Már a találkozó másnapján szerződést bontottak három játékossal a Dinamónál, pedig mindhárman nyáron érkeztek a fővárosi együtteshez.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. november 2., péntek 18:16

Honlapunkon is beszámoltunk róla, hogy óriási sikert ért el a Román Kupában a harmadosztályú Csíkszereda: a magyar csapat hosszabbítás, 3-3-as döntetlen és drámai büntetőpárbaj után ejtette ki a 18-szoros bajnok és 13-szoros kupagyőztes Dinamo Bukarestet, amivel bejutott a sorozat legjobb nyolc csapata közé.

A találkozó másnapján a román sajtó a Dinamo szégyenéről írt, több portál keményen kritizálja a bukaresti csapatot a csúfos kiesés után. A klubnál pedig gyorsan döntöttek a történelmi kudarc után: már pénteken szerződést bontottak a gárda három játékosával: Gheorghe Grozav, Kino Delorge és Teddy Mézague ezentúl nem a csapat tagja, pedig mindhárman a nyári átigazolási időszakban szerződtek a Dinamóhoz.

Olvastad már?
A románok edzője a Csíkszereda kupabravúrja után a székely szurkolókat is dicsérte: "Egy kis város, nagyszívű emberekkel"
A legnagyobb elismerést talán a Dinamo Bukarest edzőjétől kapta a kupabravúr után a székely csapat és szurkolói.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Németh András
A német másodosztályú bajnokság feljutó helyén álló Hamburghoz szerződőtt az egyszeres magyar válogatott támadó, Németh András.
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Tovább az összes átigazoláshoz