Kerkezzel vannak tele a legnagyobb portugál újságok címlapjai: "A Benfica szíve csücske" - már el is köszönhetett Hollandiától

Az A Bola és a Record szerint a Benfica mielőbb le akarja zárni Kerkez Milos átigazolásának ügyét, ezért a sportigazgató már Hollandiában tárgyal az utolsó részletekről.
Budai László 2023. május 31., szerda 9:17
Az A Bola és a Record szerint a Benfica mielőbb le akarja zárni Kerkez Milos átigazolásának ügyét, ezért a sportigazgató már Hollandiában tárgyal az utolsó részletekről.
Szerző: Budai László 2023. május 31., szerda 9:17

A két legnagyobb portugál sportlap, a Record és az A Bola is címlapjának kiemelt részén foglalkozik Kerkez Milos jövőjével. Előbbi a "Kerkez már a Benfica szíve csücske" címet hirdeti, és arról ír, hogy Rui Pedro Braz sportigazgató Hollandiában zárja le a magyar válogatott balhátvédjének szerződtetését. Szerintük Kerkez édesapja már majdnem véglegesnek tekinti az üzletet, a futballista Instagram-posztját - amelyben edzőinek, csapattársainak és a szurkolóknak mond köszönetet az előző szezonért - pedig már búcsúposztnak tekinti.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kerkez Milos (@miloskerkezofficial) által megosztott bejegyzés

Az A Bola - amely tegnap arról számolt be, hogy spanyol és angol klubok torpedóznák meg Kerkez Lisszabonba igazolását - ma már azt írja, hogy - talán éppen emiatt - a Benfica végső támadást intéz Kerkez megszerzéséért, a klub legfontosabb feladata ugyanis, hogy Alejandro Grimaldót és Enzo Fernándezt mielőbb pótolja. Azt állítják, a játékos is Portugáliában akarja folytatni pályafutását.

Így néznek ki a portugálok újságok címlapjai

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
Tovább az összes átigazoláshoz