Fotó: mtkbudapest.hu/Hegedüs Gábor

Kassai hatalmas bakival tért vissza az NB I-be - ezúttal nem az asszisztense hagyta cserben

Nagyot hibázott Kassai Viktor a MOL Vidi FC - Puskás Akadémia mérkőzésen: a játékvezető tizenhatoson kívüli szabálytalanságért ítélt büntetőt.
Csakfoci Admin 2019. április 27., szombat 20:32
Fotó: mtkbudapest.hu/Hegedüs Gábor
Nagyot hibázott Kassai Viktor a MOL Vidi FC - Puskás Akadémia mérkőzésen: a játékvezető tizenhatoson kívüli szabálytalanságért ítélt büntetőt.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. április 27., szombat 20:32

Két héttel ezelőtti, a mérkőzés kimenetelét befolyásoló hibája után ma vezetett újra NB I-es bajnokit Kassai Viktor: a 28. fordulóban a Paks - Puskás Akadémia bajnokin, a találkozó ráadásában les címén nem adta meg Hahn János szabályos gólját, amivel gyakorlatilag elvette a három pontot a paksi együttestől.

Az előző hétvégén pihentetett játékvezető ma a MOL Vidi FC - Puskás Akadémia meccsen fújta a sípot. A találkozó a hazaiaknak a bajnoki második hely bebiztosítása miatt, a vendégeknek pedig a kiesés elkerüléséért folytatott küzdelemben volt nagy jelentőségű. A 0-0-s félidő után az 52. percben hibázott nagyot Kassai, annak a Puskás Akadémiának a kárára, amelynek a javára tévedett két hete. Kovács István tört előre, Nagy Zsolt a tizenhatos vonalán kívül buktatta a fehérvári középpályást, Kassai mégis a büntetőpontra mutatott.


Az M4 Sport felvételén látható a tizenhatoson kívüli szabálytalanság.

Ezúttal tehát nem az asszisztense hagyta cserben Kassait, ugyanis az esettől nem messze helyezkedő játékvezető saját maga látta belül azt a szabálytalanságot, ami a visszajátszások alapján egyérzelműen a tizenhatoson kívül történt.

A téves ítélet ráadásul majdnem a meccset is eldöntötte a Vidi javára, végül a PAFC a 85. percben egyenlített. Érdekesség, hogy Kassai az NB I-es pihentetése alatt is vezetett mérkőzéseket, a szaúd-arábiai első osztályban két bajnokin fújta a sípot az elmúlt héten.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest/Paks
Rácz Gergő
Az MTK végleg megvásárolta Rácz Gergőt a Paksi FC-től, miután a 27 éves kapus a tavaszi idényben kölcsönben erősítette a fővárosiakat.
NB II
Bejelentették az új edzőt
Hivatalos bejelentés: NB II-es csapatnál nevezték ki a Vidivel Magyar Kupát nyert edzőt.
Ferencváros
Serdar Dursun
A törökök szerint a Fradi érdeklődik Serdar Dursun iránt, a csakfoci.hu azonban úgy tudja, hogy a hír nem igaz.
Tovább az összes átigazoláshoz