Kassai először kap meccset a BL-ben a botrányos Real-Bayern óta

Öt hónap után sípol a legrangosabb európai kupasorozatban a magyar játékvezető, mediterrán rangadón közreműködik hazai stábjával együtt.
Dudás Gábor 2017. szeptember 10., vasárnap 15:26
Öt hónap után sípol a legrangosabb európai kupasorozatban a magyar játékvezető, mediterrán rangadón közreműködik hazai stábjával együtt.
Szerző: Dudás Gábor 2017. szeptember 10., vasárnap 15:26

Gulácsi Péter mellett további hat magyar szereplője is lesz a Bajnokok Ligája-főtábla keddi nyitányának.

Az UEFa hivatalos honlapjáról kiderült, hogy Kassai Viktor vezeti majd a görög Olympiakosz és a portugál Sporting Lisszabon pireusz csoportmeccsét, öt magyar segítője (Ring György, Tóth Vencel - asszisztensek, Bognár Tamás, Szabó Sándor - alapvonali játékvezetők és Berettyán Péter - negyedik bíró) közreműködésével.

Az emlékezetes Real-Bayern BL-rangadó

A 42. születésnapját éppen ma ünneplő Kassai legutóbb április 18-án, a Real Madrid - Bayern München negyeddöntőn (4-2) sípolt a BL-ben, akkor a bajorok és a futballvilág néhány nevesebb szereplője alaposan kifakadt a mérkőzést követően, egy lesgólt és Vidal piros lapját is számon kérve többek között. Karl-Heinz Rummenige, a Bayern ügyvezetője nemes egyszerűséggel le is csalózta a sípmestert.

 

És ami azóta történt

A magyar bíró azóta a BL-ben nem kapott szerepet, így a selejtezőkön sem vezetett, ott volt viszont a pályán a májusi U20-as világbajnokságon (két mérkőzésen), a Club Brugge és az AEK Athén Európa Liga-playoff találkozóján augusztusban, illetve a hét elején a Törökország-Horvátország világbajnoki selejtezőn (1-0), ami után a vendégek szedték ízekre elmaradt ítéletét, sőt, volt olyan sajtóorgánum, amely Kassai miatt javasolta a videóbíró bevezetését a komolyabb sorozatokban is.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz