Fotó: mtkbudapest.hu

Horváth: "A csapat sokkal jobb állapotban volt, mint amit az elmúlt hetek eredményei mutattak"; Milanovic az újabb Kövesd-vereség után: "Bízunk és hiszünk a csodában" - edzői értékelések

Az NB I 22. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén az MTK 3-1-re győzte le a Mezőkövesdet - így értékelték a látottakat a vezetőedzők.
Csakfoci.hu 2024. február 23., péntek 22:55
Fotó: mtkbudapest.hu
Az NB I 22. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén az MTK 3-1-re győzte le a Mezőkövesdet - így értékelték a látottakat a vezetőedzők.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. február 23., péntek 22:55

MTK Budapest-Mezőkövesd 3-1

A mérkőzésről ide kattintva olvashatsz bővebben!

Horváth Dávid (MTK): - A játékosoknak kell ilyen helyzetekből pozitívra fordítani a dolgokat és nagyon örülök, hogy ez sikerült nekik. Lezártunk egy rossz sorozatot, ezt remélhetőleg magunk mögött tudhatjuk. Tisztában vagyunk vele, semmissé nem tudjuk tenni a nagyarányú vereségeket, de kijavítani kötelességünk. A kapott gól jobban megfoghatta volna a csapatot ilyen helyzetben, de szépen felépítettük magunkat, egyszerű passzokkal operáltunk, nem vállaltuk túl magunkat. A szünetben azt kértem, hogy ne veszítsük el a fejünket, ne a második félidő első néhány percében próbáljuk megfordítani a meccset, hanem szépen lassan őröljük fel a Mezőkövesdet. Ez meg is történt, nagyon örültem neki. 

A csapat sokkal jobb állapotban volt, mint amit az elmúlt hetek eredményei mutattak, de szépen jött föl, remélem, ez még több önbizalmat ad és a valós tudását tudja megmutatni a folytatásban

- fogalmazott a szakvezető, hozzátéve, hogy a jövőben, ahogy eddig is számítanak a csapat fiataljaira. (M4 Sport)

Milan Milanovic (Mezőkövesd): - Az első félidő után biztos voltam benne, sikerül nyernünk. Volt három száz százalékos lehetőségünk, azokat nem sikerült berúgni, váratlanul ért, hogy a második félidőben ilyen könnyű gólokat kaptunk. Sajnos Beriashvili kiesését nem tudtuk megfelelően pótolni, nem volt olyan játékos, akit becserélhettünk volna a helyére, ez okozta a problémát. Bízunk és hiszünk a csodában, szívvel-lélekkel kell küzdeni és a végsőkig megtenni mindent. (M4 Sport)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Honvéd
William Gallas
A korábbi világklasszis védő, a francia William Gallas egyéni képzésért felelős edzőként dolgozik a Magyar Futball Akadémián.
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Tovább az összes átigazoláshoz