Fotó: pfla.hu

Hornyák kiakadt a VAR-ra: "Ha ez így fog működni a jövőben, akkor nem látom ennek az értelmét"

A Puskás Akadémia vezetőedzője elmondta, a meccs végén jelezte Erdős József játékvezetőnek, hogy nem volt elégedett a tevékenykedésével.
Nyikes Zoltán 2023. április 1., szombat 16:10
Fotó: pfla.hu
A Puskás Akadémia vezetőedzője elmondta, a meccs végén jelezte Erdős József játékvezetőnek, hogy nem volt elégedett a tevékenykedésével.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. április 1., szombat 16:10

Megírtuk, hogy hiába vezetett 2-0-ra a Kisvárda az NB I 25. fordulójának nyitómeccsén, a Puskás Akadémia végül egyenlíteni tudott, sőt a hajrában közelebb állt a győzelem megszerzéséhez is. A lefújást követően a vendégek vezetőedzője, Hornyák Zsolt Erdős József játékvezetőt és a VAR-t is bírálta az M4 Sportnak adott értékelésében.

– Nem hiszem, hogy dominált volna a Kisvárda, hiszen te is említetted a három helyzetet, nehezen beszélhetünk tehát dominanciáról. Az első félidőben a bírói döntések miatt nagyon szaggatott volt a játék, rossz döntések jobbra-balra.

Colley-t a mezénél fogva visszahúzták, de vissza sem nézték az esetet, nem is értem, mire van a VAR. Ami tetszik nekik, azt kiválasztják és megnézik? Általánosságban kritizálva, én nem látom az értelmét ennek az egésznek, ha ez így fog működni a jövőben. A játékosok leálltak az első kapott gólunknál, mert úgy érezték, hogy Levit visszahúzták.

A mi oldalunkon Puljicnak két százszázalékos helyzete is volt, ezt ki kellett volna használni. Az első félidőben azt játszottuk, amit akartunk, de kicsit idegesek voltunk az átmenetekben, Plsek és Favorov sok labdát veszített. Ezután próbáltunk frissíteni, átálltunk 4-2-3-1-re, egy csatár helyett érkezett Slagveer, ami az első percekben nem tűnt sikeres cserének, de aztán megmutatta a minőségét, gyorsítani tudott a játékunkon. Veszélyesebbek tudtunk lenni és csak idő kérdése volt, hogy mikor tudjuk a magunk javára fordítani a meccset. Próbáltuk az erőnket jól beosztani, hiszen a hét közben a ZTE ellen, majd a következő hétvégén pedig a Kecskemét ellen játszunk, azért is voltak így a cserék, de nem úgy terveztem, hogy 0-2-nél kell belenyúlni a meccsbe. Jobban ki kellett volna használni a helyzeteinket, sokat foglalkoztunk a bíróval is sajnos, de a játékvezető ezt ma ki is érdemelte, hogy foglalkozzzunk a döntéseivel. Mindkét oldal számára hozott érthetetlen döntéseket, én ezt nem nagyon tudom tolerálni. Ezt jeleztem is a bíró felé, korrekt módon, nem káromkodva. Ilyen meccseket jobban kell fújni – zárta értékelését Hornyák Zsolt.

Olvastad már?
Laidouni: "Olyan volt, mintha a Call of Dutyban lennénk" - a Fradiról és a "rossz hírű Magyarországról" is beszélt
A már az Union Berlint erősítő, tunéziai válogatott Aissa Laidouni nagyinterjúban beszélt a Ferencvárosba igazolásáról, az itt szerzett tapasztalatairól, de érdekes romániai és afrikai élményeiről is mesélt.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest/Paks
Rácz Gergő
Az MTK végleg megvásárolta Rácz Gergőt a Paksi FC-től, miután a 27 éves kapus a tavaszi idényben kölcsönben erősítette a fővárosiakat.
NB II
Bejelentették az új edzőt
Hivatalos bejelentés: NB II-es csapatnál nevezték ki a Vidivel Magyar Kupát nyert edzőt.
Ferencváros
Serdar Dursun
A törökök szerint a Fradi érdeklődik Serdar Dursun iránt, a csakfoci.hu azonban úgy tudja, hogy a hír nem igaz.
Tovább az összes átigazoláshoz