Fotó: honvedfc.hu

Honvéd: Távozik a leggólerősebb csatár, már megvan az új csapata is

A Kínába igazoló szerb csatár búcsút mondott Kispestnek.
Csakfoci.hu 2023. július 10., hétfő 16:00
Fotó: honvedfc.hu
A Kínába igazoló szerb csatár búcsút mondott Kispestnek.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. július 10., hétfő 16:00

A pályafutását Kínában folytató szerb támadó, Nenad Lukic az Instagramon jelentette be búcsúját az NB II-es Budapest Honvédtól, egyszersmind el is köszönt a klubtól és a szurkolóktól.

"Nagyon köszönöm a Honvéd szurkolóknak a támogatást az évek során. A szenvedélyetek és hűségetek mindennél többet jelent számomra. Kispest, a Honvéd otthona különleges helyet foglal el a szívemben. Megtisztelő, hogy ilyen szurkolótábor előtt játszhattam.

Szeretném, hogy mindenki tudja, hogy örökké hálás leszek a támogatásotokért, és ígérem, hogy továbbra is követni fogom és szurkolni fogok a Honvédnak, hogy visszajusson a legmagasabb osztályba.

Mégegyszer, szívem mélyéről mondok nektek: Köszönöm, Csak a Kispest! Nagyon sok sikert kívánok a csapatnak és ennek a remek szurkolótábornak a továbbiakban!" - írta a közösségi oldalon.

A 30 éves Lukic 2021 nyarán igazolt Kispestre és 61 NB I-es meccsen 28-szor volt eredményes, személyében a leggólerősebb Honvéd-játékos távozik a piros-feketéktől.

A Honvéd hétfői bejelentése szerint megegyeztek a kínai Csangcsun Jataj gárdájával, és értékesítették a csatár játékjogát.

- Az elmúlt időszakban többször is érkezett olyan külföldi játékos a Honvédhoz, aki nem bizonyult jó igazolásnak, azonban vannak olyan karakterek, akikre ez nem mondható el, sikeresek tudtak lenni, a szívüket adták a klubért és jól teljesítettek a pályán. Nenad Lukic ilyen futballista, góljaival, gólpasszaival, a játékával azon idegenlégiósok közé tartozott, akik hozzáadott a csapat teljesítményéhez – mondta Kun Gergely ügyvezető a csatár távozása kapcsán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nenad Lukić (@nenadlukic_official) által megosztott bejegyzés

Olvastad már?
A Magyar Kupa-győztes kapitányával erősítene a Honvéd az NB II-re
A csakfoci.hu információi szerint már zajlanak a tárgyalások a kispestiek és Kálnoki-Kis Dávid között.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
ZTE FC
Dombó Dávid
Hivatalossá vált a csakfoci.hu korábbi információja: Zalaegerszegen folytatja pályafutását Dombó Dávid.
BVSC
Kincses Ádám
Úgy tűnik véget érhet a több hetes edzőkereső a BVSC-nél. Végül a legkézenfekvőbb döntést hozták meg a klub vezetői.
Tovább az összes átigazoláshoz