Fotó: Sas Gábor

Fradi: "Végre, újra focistának érzem magam" - visszatéréséről beszélt a súlyos sérülést szenvedett középpályás

Muhamed Besic már újra labdás edzést végezhetett a Fradi edzőtáborában.
Póczik Dávid 2023. június 28., szerda 21:15
Fotó: Sas Gábor
Muhamed Besic már újra labdás edzést végezhetett a Fradi edzőtáborában.
Szerző: Póczik Dávid 2023. június 28., szerda 21:15

A Ferencváros bosnyák középpályása, Muhamed Besic még február 18-án szenvedett súlyos térdsérülést. A játékos rehabilitációja jól haladt, az edzőtáborban, Bramberg am Wildkogelben már újra labdás edzést végezhetett - írja a fradi.hu.

- Nagyon keményen dolgoztam az elmúlt négy és fél hónapban, hogy most itt lehessek. Nagyon élveztem, hogy ismét labdába érhettem. Végre, újra focistának érzem magam. Csakis előre tekintek, de ez egy fontos állomása a visszatérésemnek - fogalmazott Besic, aki elárulta, mikor térhet vissza tétmeccsen a zöld-fehérekhez.

Az operációmtól hét hónapnak kell eltelnie optimális esetben, hogy újra játszhassak. Úgy gondolom, hogy szeptember vége, október eleje lehet ez a dátum.

- Lépésről lépésre kell haladnom, türelemmel viselem a rehabilitációt, mert tudom, hogy a végén kifizetődik a befektetett munka - zárta a 30 éves futballista.

Olvastad már?
A Fradi friss igazolása megszólalt a válogatottbeli botrány után: "Megalázó volt, összetörtem"
Mohammed Abu Fani részletesen beszélt az őt ért rasszista támadásról.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Honvéd / Kisvárda
Lazar Cirkovic
A Magyarországon eltöltött két év után a szerb Lazar Cirkovic úgy döntött, hogy új kihívást keres távol az NB I-től és otthonától.
Tovább az összes átigazoláshoz